Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Hayes Jemide

Robinson 2022: Hayes Jemide

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 april 2022

Är han den nya säsongens vinnare?

Hayes Jemide är en av de mest uppmärksammade profilerna i "Robinson" 2022. Här tar vi en närmare titt på deltagaren som inte drar sig för konflikter!

Förra året blev det stor dramatik när Hayes Jemide fick lämna Robinson. I år är han tillbaka i programmet, efter att ha tagit sig in via Gränslandet. Under upptrappningen av Robinson 2022 har den 48-årige stockholmaren varit i händelsernas centrum, senast i ett tjafs med Mattias Pettersson som även han tagit sig tillbaka in i huvudtävlingen.

Mer läsning:

Gång på gång Hayes visat sig att han drar sig dit där det bränner, och du kan vara säker på att flera heta stunder väntar runt hörnet. Nej, det råder inga tvivel om att temperaturen ute på ön stiger när Jemide är med.

Vinner Hayes Jemide Robinson 2022?

Nog är han en stark karaktär allt, men hur ser Jemides chanser ut att vinna Robinson 2022? Förutom att han har tidigare erfarenhet från programmet, så har han en rejäl fysik på sin sida. När det begav sig under 00-talet blev Jemide svensk mästare i kickboxning hela tre år i rad. Han var också svensk mästare i Kung Fu hela fem år i rad, mellan åren 2000-2005. Därför är det förstås roligt att denna bjässe väljer nagelklipparen som personlig sak. 

Hur som helst kan vi konstatera att Jemide har fysiken på sin sida, men Robinson är kanske framför allt en mental utmaning. I dagsläget är det också en för öppen kamp för att kunna peka ut en segare. Men för följarnas del blir det onekligen spännande att se ifall Jemide nu kan gå hela vägen och vinna Robinson 2022. 

Mer läsning:

Detta gör Hayes Jemide utanför Robinson

Till vardags arbetar Jemide som säkerhetskonsult hemma i Stockholm. Han arbetar även som skådespelare, vilket fått se prov på i ett antal filmer genom åren. Babas bilar, Ogifta par och Kenny Begins, för att nämna några. Vi har också fått se honom tillsammans med Mia Skäringer i TV4:s serie Solsidan som Anna Löfströms personliga tränare. Om Hayes Jemide vinner Robinson 2022 kan vi komma att få se mycket mer av honom framöver.

Du följer Jemides resa i programmet på C More och TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL