Han gör Captain America 4 med Anthony Mackie i huvudrollen

Han gör Captain America 4 med Anthony Mackie i huvudrollen

09 juli 2022 kl. 09:54

Ung regissör tar sig an superuppdraget

Captain America 4 blir Anthony Mackies första långfilm som superhjälten Captain America och nu har det anslutit sig en till regissör till projektet. Här är allt vi känner till om filmen!

Det är tidningen THR som nu rapporterar att Marvels Captan America 4 nu är under utveckling och att regissören vid Julius Onah anslutit sig till projektet. Onah har tidigare regisserat filmen The Cloverfield Paradox för J.J. Abrams produktionsbolag Bad Robot. En lite kul fotnot är att han även jobbat med Tim Bergling aka Avicii på musikvideon Broken Arrows

Captain America 4 kommer att bli Anthony Mackies första långfilm som superhjälten sedan han tog över manteln i The Falcon and the Winter Solider 2021.

Den fjärde filmen skrivs av samma personer som ligger bakom manuset till The Falcon and the Winter Soldier, nämligen Malcolm Spellman och Dalan Musson. Men just nu känner vi inte till några närmare detaljer om själva handlingen i filmen. Vi kan dock nästan vara säkra på att vi får veta mer under San Diego Comic-Con den 21 juli där vi även högst troligen även får veta mer kring den minst lika efterlängtade storfilmen Black Panther: Wakanda Forever.

I skrivande stund vet vi inte heller när produktionen kommer att påbörjas eller när filmen kan tänkas att få biopremiär.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL