Gorm Hallberg Lange lämnar Robinson – nu börjar resan tillbaka

Gorm Hallberg Lange förlorade – kvar i Gränslandet

Filmtopp
Uppdaterad 10 maj 2022 kl. 20:05 | Publicerad 07 april 2022 kl. 07:04

Fick se sig besegrad av Angela

Gorm Hallberg Lange förlorade mot Angela Praxedes och blir kvar i "Gränslandet". Här är senaste nytt om "Robinson" 2022!

Gorm Hallberg Lange är en av de mest uppmärksammade profilerna i Robinson 2022. Därför var det många som blev besvikna över att behöva se honom lämna programmet. Efter att ha åkt ur huvudtävlingen blev det en resa till Gränslandet, TV4:s parallella program där utslagna deltagare kämpar för att slå sig tillbaka in i Robinson. Under veckan som varit har Gorm Hallberg Lange och Angela Praxedes haft fullt fokus på sig.

Gorm förlorade duellen mot Angela Praxedes

Tidigare i veckan blev många sjuka i Robinson-lägret. Detta ledde till att hela fyra deltagare fick lämna Gränslandet för att fylla deras plats. Därmed bildades ett historiskt tredje lag i programmet, Lag Öst. Under veckans tid på Gränslandet fanns därför endast Gorm Hallberg Lange och Angela Praxedes i duellen om att ta sig tillbaka till Robinson 2022. 

Efter flera tävlingar skulle den sista avgöra deras öden. Det rör sig då om klassikern Fyra i rätt. Tävlingen höll sig spännande hela vägen i mål, där det hela skulle avgöras på slutet. Då var det Angela Praxedes som skulle sätta fyra brickor rätt och vinna med 2-1.

Gorm Hallberg Lange gratulerar Angela Praxedes efter hennes vinst.
Gorm Hallberg Lange gratulerar Angela Praxedes efter hennes vinst. Foto: TV4.

Gorm Hallberg Lange kvar i Gränslandet

En resa tillbaka väntar Angela Praxedes medan Gorm Hallberg Lange fortsätter i Gränslandet. Det märks på honom att han är sliten efter den händelserika veckan som varit. Så här lät hans ord efter den svidande förlusten:

– För min del, kommer jag nu behöva ladda om rejält för att få tillbaka viljan och kampglöden. Också för att klara av att vara här en vecka till. 

Från och med nästa vända är Angela Praxedes alltså tillbaka i "Robinson". Du följer Gorm Hallberg Lange i "Gränslandet" på TV4 Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL