Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Angela Praxedes tillbaka i Robinson – vann i Gränslandet

Angela Praxedes tillbaka i Robinson – vann i Gränslandet

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 april 2022

Besegrade Gorm i klassisk duell

Efter att ha besegrat Gorm Lange Hallberg i en avgörande tävling i "Gränslandet" är Angela Praxedes nu tillbaka i "Robinson" 2022.

När Angela Maria Pereira Praxedes, 45, förlorade duellen "Kniven" mot Shevin Urgun blev hon utslagen ur Robinson 2022. Då fortsatte resan i sidoprogrammet Gränslandet där hon hamnade tillsammans med en annan tidigare utslagen deltagare, Gorm Lange Hallberg. En vecka av duellerande senare står det klart att Angela Praxedes återvänder till Robinson.

Angela och Gorm efter Angelas seger i "Gränslandets" sista duell den här veckan.
Gorm gratulerar Angela efter hennes avgörande seger i "Gränslandet". Foto: TV4/C More.

Då flera deltagare fick lämna Robinson på grund av att de blev coronasmittade, fick Hayes JemideMattias PetterssonLinn Lund och Anna Frycklund alla lämna Gränslandet för att blida Lag Öst tillbaka på den stora ön. I denna vecka såg vi därför endast Gorm Lange Hallberg och Angela Praxedes i kampen om att ta sig tillbaka till huvudtävlingen. 

Segraren av de två skulle bli Angela, som under veckans gång lyckades samla ihop flest poäng. Det vinnande ögonblicket kom när de duellerade i klassikern "Fyra i rad". Men segern var inte helt given för Angela. Ställningen var 1-1 innan Angela till slut kunde överlista Gorm och fastställa en 2-1-seger.

– Det är så sjukt skönt att jag vann mot Gorm, för jag har bevisat för honom att jag kan det här. Han hade kunnat välja vilken tävling som helst och jag hade tagit det, säger Angela Praxedes efter vinsten.

Angela Praxedes är tillbaka i "Robinson" 2022. Du följer hennes resa där på TV4 och C More.

Gorm kvar i Gränslandet

Efter en tuff vecka är Gorm nu vidare fast i Gränslandet där nya utmaningar väntar. Så här säger han efter förlusten mot Angela: 

– Nu är jag helt orkeslös. För mig, så kommer jag att behöva ladda om rejält för att få tillbaka viljan och kämparglöden, och för att klara av att vara här en vecka till. 

Gorms resa fortsätter du med andra ord att följa på TV4 Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL