Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Elin Brynzér ute ur Robinson 2022

Elin Brynzér ute ur Robinson 2022

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 maj 2022

Fick flest röster emot sig i kvällens öråd

Avsnitt 41 av årets säsong har gått av stapeln och det börjar dra ihop sig. I kväll blev det klart att Elin Brynzér är ute ur Robinson 2022.

Den 25-åriga göteborgaren Elin Brynzér har kommit in som utmanare i Robinson 2022, och vi kan konstatera att det inte varit en helt enkel resa för henne. Efter att ha åkt ut ur sitt första öråd och kämpat sig tillbaka genom Gränslandet har hon nu fått lämna på nytt, detta efter sitt blott andra öråd.

Hierarkin håller på att kastas om helt och hållet under den pågående Robinson-säsongens annalkande upplösning. Det är oro i lägret där nya pakter håller på att bildas och  strategier bland de olika deltagarna nystas fram. För Elin Brynzérs del har det inte varit lätt eftersom mottot ute på ön allt som oftast tenderar att vara "sist in, först ut". 

Elin Brynzér ute ur Robinson 2022

Elin Brynzér ute ur Robinson 2022
Elin Brynzér hör sitt namn dyka upp på den avgörande röstlappen i kvällens öråd. Foto: TV4/C More

Under sin medverkan i programmet har Elin gjort sig till en omtyckt deltagare som hållit sig på god fot med alla de andra. Därför har det gjort ont för dem att behöva rösta ut henne – två gånger i rad. Under kvällens öråd fick Elin klart flest röster emot sig och därmed lämnar hon Robinson 2022. 

Delade ut blodshämnd till Linn Lund

Det blev heller ingen chans att duellera sig kvar. När Elin slog sönder en av de tre kvarstående runorna, så blev det en blodshämnd hon fick dela ut. Hon gav den till Linn Lund, som också är den personen hon gav en blodshämnd första gången, innan det då begav sig till Gränslandet.

Elin Brynzér lämnar Robinson 2022 och packar väskan hem till Sverige. Vi rör oss nu allt närmare den avgörande finalveckan där en vinnare ska koras. Du följer programmet på TV4 och C More.

Mer läsning:

 

 

NÄSTA ARTIKEL