Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Desirée Renfors

Robinson 2022: Desirée Renfors

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
12 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
12 maj 2022

Därför är "Maskinen" en av kandidaterna att vinna Robinson

Desirée Renfors är en av deltagarna i Robinson 2022 som har goda chanser att ta sig hela vägen till Finalveckan. Här tittar vi på hur hon tagit sig så långt.

Desirée Renfors slog sig in i Robinson 2022 som utmanare, och kom därmed in i tävlingen tre veckor efter de som varit med från starten. Hon gav sig själv smeknamnet "Maskinen" och berättade tidigt att hon medverkar i programmet för att testa sina gränser. Men bakom hennes hårda yttre skiner det igenom en stor värme, som fått det svenska folket att älska henne. Det blir inte heller sämre att hon gärna slår ett hårt slag för girl power. 

Robinson 2022: Desirée Renfors
Foto: TV4.

Namn: Desirée Renfors
Ålder: 29 år
Bor: Stockholm
Yrke: Student
Personlig sak: Anteckningsbok

En sann lagkamrat – eller spelare?

Under sin tid i Robinson 2022 har Desirée Renfors kommit in riktigt bra i hela gruppen och lyckats hålla sig på god fot med samtliga deltagare. Dels för att hon är peppande och önskar de andra allt det bästa även när det är hon som förlorar tävlingar – men också för att hon hyser stor respekt för andras sårbarhet. Ett bra exempel på detta var när hon höll in sina känslor den gången hon var en av de som blev utan brev hemifrån, för att visa hemlängtan skulle kunna landa fel hos de som bott på ön en längre tid än vad hon gjort. Att hon i samma sekvens rörde sig bort mot stranden för att tvätta de andras kläder är ett av säsongens finaste ögonblick.

Samtidigt som Desirée Renfors i Robinson 2022 känns som en äkta lagkamrat måste vi flagga för att hon även verkar högst medveten om spelet. Genom att hålla sig på god fot med alla i ett läge under säsongen där det finns få allianser, sätter hon sig i en bra position inför kommande öråd. Men oavsett vad hennes intention är, så påminner Desirée oss om att vi även i tävlingssammanhang – och där mycket står på spel – kan behandla varandra med värdighet. 

Många håller tummarna för att Desirée Renfors ska gå hela vägen och vinna alltihop. 

Du följer Desirées resa i Robinson 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL