Dolph Lundgren: "Amber Heard är fantastisk"

Dolph Lundgren: "Amber Heard är fantastisk"

Filmtopp
02 juni 2022 kl. 09:06

Arbetade tillsammans på Aquaman

Actionikonen Dolph Lundgren spelar mot Amber Heard i Aquaman-filmerna. Nu uttalar han sig om hur det var att arbeta med den nyligen dömda skådespelerskan under filminspelningarna.

I går kväll blev det klart att Amber Heard förlorade i rättegången mot Johnny Depp och därmed funnit sig skyldig till förtal. Juryn menar att hon agerat i "verklig illvilja" mot Johnny Depp, vilket lett till ett stort ekonomiskt tapp för Pirates of the Caribbean-stjärnan. Därmed ska Amber Heard betala honom cirka 102 miljoner kronor.

Men även Johnny Depp ska betala 20 miljoner kronor till Heard i skadestånd. Amber Heard har möjlighet att överklaga domen, vilket också förväntas att ske.

Dulph Lundgren uttalar sig

I en intervju med The Independent ger den svenska actionikonen Dolph Lundgren sin bild av vem Amber Heard är. Han beskriver henne som fantastisk och säger följande:

– Hon var fantastisk. Jag har jobbat med henne på första Aquaman-filmen och den andra som vi filmade i London nu i höstas. Jag hade en fantastisk upplevelse med henne. Hon är väldigt snäll, trevlig mot besättningen, trevlig mot alla, bara jordnära. Hon hade sitt nyfödda barn med sig på inspelningsplatsen med barnskötaren, vilket var ganska gulligt.

Johnny Depp, som inte var på plats när domen föll, säger istället att han har fått livet tillbaka.

Mer läsning

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL