Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Affisch: Rogue One. Foto: Disney Studios Motion Pictures.

Ryktet: Då har nya Star Wars-serien Andor premiär

  • Disney+
Jonathan Smeds | Nyhet
16 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
16 mars 2022

"Kan komma tidigare än beräknat"

De goda nyheterna fortsätter rulla in för alla Star Wars-fans. Nyligen släpptes en trailer till Obi-Wan Kenobi, som snart har premiär, och nu kanske "Andor" kommer tidigare än man trott.

Andor har hunnit skapa en del rubriker, trots att den inte ens har släppts. Ska man till exempel tro ett uttalande från Stellan Skarsgård verkar den redan fått en säsong två. Många är nyfikna på den nya serien, och ivriga att få lära sig mer om Rogue One-karaktären Cassian, men än så länge har inte serien fått något premiärdatum.

Officiellt är det således tyst, men rykten säger nu att Andor snart kan vara här. The Direct rapporterar att serien är ämnad för att ha premiär i augusti. Tidigare har september sett ut att vara den mest troliga månaden, men nu tycks det kunna bli tidigare. En anledning till det är att Ms. Marvel i går bekräftades ha premiär i juni, vilket ska vara tidigare än planerat. 

I Andor kommer vi få följa Cassian Andor, fem år innan händelserna i Rogue One, och hur han formades under sina år hos rebellerna. Inte mycket mer om serien är egentligen känt, förutom det samt att Saw Gerrera och Mon Mothma kommer vara med. Även Stellan har en roll i serien. Den första säsongen kommer ha tolv avsnitt, som blev färdiginspelade i augusti förra året.

Tills dess kanske alla Star Wars-fans kan mätta sin hunger med att ännu en gång ta en titt på bilderna från Obi-Wan Kenobi.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL