Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första bilden på Darth Vader i Obi-Wan Kenobi

Första bilden på Darth Vader i Obi-Wan Kenobi

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 mars 2022

Hayden Christensen lovar fansen en mäktig Vader.

Vi fick fick inte se honom i den nyligen släppta trailern. Men nu får vi äntligen en första titt på Darth Vader i serien om Obi-Wan Kenobi med Ewan McGregor och Hayden Christensen.

När trailern till den Disneys efterlängtade Obi-Wan Kenobi-serie släpptes fick vi inte se jedimästarens ärkefiende Darth Vader. Istället kunde vi höra hans dånande andning. Nu har däremot Entertainment Weekly släppt en allra första bild på karaktären från serien. 

Hayden Christensen som spelade Vader i Mörkrets hämnd (2005) återvänder som bekant till rollen. I en intervju med den amerikanska tidningen avslöjar han följande om vad vi kan förvänta oss:

– Vi kommer att få se väldigt mäktig Vader. 

Även om seriens manusförfattare Joby Harold inte vill avslöja hur mycket vi faktiskt kommer att få se av Vader i serien, så menar han att hans närvaro oavsett kommer att vara ständig – på ett eller annat sätt. 

Se den första bilden på Vader i "Obi Wan-Kenobi" här: 

Första bilden på Darth Vader i Obi-Wan Kenobi. Foto: Disney.
Foto: Disney.

Vi vet inte mycket om seriens handling, men när berättelsen tar vid får vi följa en uppgiven Obi-Wan. Likaså får vi besöka nya planeten Daiyu, som jämförs med Hong Kong.

"Obi-Wan Kenobi" har sin premiär på Disney+ i maj.

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL