Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Star Wars-serien Andor chockar med ny säsong

Star Wars-serien Andor chockar med ny säsong

  • Disney+
Jonathan Smeds | Nyhet
07 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
07 februari 2022

Detta innan säsong ett ens sänts

Prequel serien "Andor", som kommer att följa Diego Lunas karaktär Cassian Andor fem år innan händelserna i "Rogue One: A Star Wars Story", har ännu inte haft premiär. Trots det verkar en ny säsong redan vara på väg.

Disney+ kommer de närmsta åren att ge ut ett gäng serier baserade på Star Wars-universumet, bland annat Obi-Wan Kenobi och Ahsoka men också Andor. I skådespelarensemblen för Andor hittar vi Stellan Skarsgård, och det är också han som till synes verkar ha försagt sig om att säsong två är på ingång redan innan den första har haft premiär.

I en intervju med DN pratar Stellan om sitt schema under 2022. Där berättar skådespelaren att inspelningen för Dune 2 är i juli, och att andra säsongen av Andor drar igång till hösten. Han säger sig också inte veta när serien har premiär, men att det troligtvis lär bli så att det inte tar för lång tid mellan de två säsongerna.

Ska man tro den svenske Hollywoodstjärnan är alltså en säsong två av Andor ett faktum, även om ingenting bekräftats officiellt. Än så länge är det känt att den första säsongen består av tolv avsnitt och har premiär någon gång under året. Innan dess kommer Obi-Wan Kenobi släppas på Disney+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL