The Mandalorian

Rykte: Hon ersätter Gina Carano i The Mandalorian

  • Disney+
Uppdaterad kl. 19:06 | Publicerad 07 mars 2022 kl. 13:07

Får "Mando" hjälp av karaktär från "Ahsoka"?

Efter att Gina Carano fått sparken av Disney förra året har det varit tyst om hur det blir med hennes karaktär i "The Mandalorian". Men nu finns ett rykte som pekar på att Cara Dune ersätts av en helt ny figur.

Disney valde att göra sig av med Carano i februari förra året, efter att hon lagt upp en post på sociala medier där det jämfördes att vara republikan i dag med att vara jude under förintelsen. Vad som händer med hennes karaktär Cara Dune i nästa säsong av The Mandalorian har sedan dess varit oklart, men i dagarna har ett rykte dykt upp som kanske avslöjar hur det ligger till.

Ryktet kommer från Giant Freakin Robot, och de menar att Cara Dune kommer få en slags pseudo-ersättare i form av Mary Elizabeth Winsteads nya karaktär i serien Ahsoka. Denna har inte något namn och vi vet heller inte exakt vem figuren kommer vara. Om ryktet stämmer lär Winsteads rollfigurs story i Ahsoka på ett eller annat sätt vävas in i The Mandalorian. Rimligtvis lär den dessutom ha liknande egenskaper som Cara Dune.

Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead i "The Beauty Inside". Foto: Youtube

Mary Elizabeth Winstead blev först känd genom sina roller i flera olika skräckserier och filmer, till exempel Wolf Lake, Monster Island och Final Destination 3. Hon är också tillsammans med Ewan McGregor, vars egna Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi har premiär i maj. Paret träffades under inspelningen av Fargo, och förra året fick de tillsammans sonen Laurie.

Det är inte känt enligt ryktet om huruvida Winsteads karaktär kommer vara med i säsong tre av The Mandalorian, eller i framtida säsonger. Tidigare rykten har sagt att Gina Carano skulle kunna komma tillbaka till seriens fjärde säsong men om det senaste ryktet stämmer är detta troligtvis inte sant.

Varken Ahsoka eller The Mandalorian säsong 3 har ännu fått officiella premiärdatum

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL