Nu på bio

Det senaste på biofronten!

EXTRA: Hayden Christensen återvänder som Anakin i ny serie

EXTRA: Hayden Christensen återvänder som Anakin i ny serie

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2021

Ska medverka i "Ahsoka"

Hayden Christensen spelade Anakin Skywalker/Darth Vader i prequeltrilogin som släpptes med start 1999. Nu meddelar The Hollywood Reporter att skådespelaren återvänder i sin klassiska roll.

Efter sin medverkan i den utskällda prequeltrilogin har det varit tunt om roller för Hayden Christensen. Men, man ska aldrig säga aldrig.

Nästa år är nämligen utan tvekan Haydens år – åtminstone karriärmässigt. Sedan tidigare har vi rapporterat att han kommer att medverka i den efterlängtade serien om Obi-Wan Kenobi, nu meddelar The Hollywood Reporter att han även är klar för att reprisera sin roll i Ahsoka, en ny Star Wars-serie för Disney+.

Ahsoka följer Rosario Dawson som fanfavoriten Ahsoka Tano, en togruta jediriddare som först gjorde entré i tecknad form i Star Wars: The Clone Wars och sedan gjorde sin live action-debut i The Mandalorian säsong två.

MER LÄSNING:

Precis som The Mandalorian, utspelas Ahsoka fem år efter The Return of the Jedi. Mycker mer än så vet vi i dagsläget inte om handlingen.

Hur mycket Hayden kommer att medverka i den nya seriern återstår att se, särskilt med tanke på att den utspelas efter Darth Vaders tid.

För fler nyheter --> scrolla vidare.

NÄSTA ARTIKEL