Mandalorian dyker upp i slutet av Boba Fett – redo för crossover

Mandalorian dyker upp i Boba Fett – redo för crossover

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 12 april 2022 kl. 15:04 | Publicerad 26 januari 2022 kl. 16:01

Redo för en crossover mellan The Mandalorian och Book of Boba Fett?

Disney+ två stora Star Wars-serier, "The Mandalorian" och pågående "The Book of Boba Fett" ser ut att korsa vägar framöver...

LÄS OCKSÅ:

***Varning för spoilers***

I avsnitt fyra av The Book of Boba Fett började vi så sakteligen lägga alla flashbacks bakom oss för att istället blicka framåt – och det ser ut som om en hel del godbitar kan vänta framöver, inklusive en crossover med systerserien The Mandalorian.

I avsnittet får Fennec Shand (Ming-Na Wen) Boba Fett (Temuera Morrison) att överväga att anställa "muskler" (hon menar givetvis en bounty hunter) – och som på beställning hör vi signaturmelodin från The Mandalorian. Redan här krattas det för att något är på gång och många hade nog väntat sig någon form av crossover redan i det femte avsnittet, men istället bjöd Disney+ oss på något betydligt mer oväntat.

Det femte avsnittet av The Book of Boba Fett är mer eller mindre ett helt avsnitt av The Mandalorian – en slags brygga mellan säsong 2 och kommande säsong 3. Boba Fett själv är inte ens med i avsnittet.

Drömmen om en regelrätt crossover är dock intakt även om den inte blev av direkt efter avsnitt fyra. I avsnitt fem får vi se Fennec be Mando hjälpa Boba Fett och han accepterar uppdraget.

Det är med andra ord bäddat för att vi ska få se de två titelkaraktärerna samarbeta i kommande avsnitt.

NÄSTA ARTIKEL