The Mandalorian

The Mandalorian-stjärnan kan komma tillbaka i den fjärde säsongen

  • Disney+
07 oktober 2021 kl. 10:10
ANNONS
ANNONS

Sparkade Cara Dune kan återvända trots allt

Gina Carano spelade Cara Dune i den första och andra säsongen av "The Mandalorian". Hon fick sparken inför den tredje säsongen på grund av några kontroversiella inlägg på Twitter – men nu sägs hon kunna vara tillbaka inför den fjärde säsongen!

Under den första och andra säsongen av The Mandalorian var Cara Dune en av de viktigaste karaktärerna i serien. Karaktären spelas av före detta MMA-fightern Gina Carano och har tillsammans med Moff Gideon (Giancarlo Esposito) varit med i flest avsnitt förutom Din Djarin (Pedro Pascal) och Grogu. 

Gina Carano i The Mandalorian
Gina Carano i The Mandalorian Foto: Lucasfilm

Efter slutet av säsong två meddelade Lucasfilm att skådespelerskan inte skulle komma tillbaka för den tredje säsongen, och att karaktären inte skulle tas över av någon annan.

Anledningen till detta var en rad kontroversiella inlägg som skådespelerskan lagt upp på Twitter under den andra säsongens gång. Carano förväntades få sin egen spin-off, men Disney avbröt även planerna för det till följd av hennes tweets, rapporterar Inside The Magic.

Nu har dock rykten börjat komma till ytan om att skådespelerskan kan komma tillbaks för den fjärde säsongen av The Mandalorian, trots allt. För tillfället är inget bekräftat från skådespelerskan eller Lucasfilm, utan det mesta kommer från källor online.

Många fans har uttryckt glädje över Caranos eventuella återkomst.

Vad som talar för att Carano skulle kunna komma tillbaka, är att hon själv teasat med ett inlägg på Twitter som påminner om Luke Skywalker som ser ut över Tatooines två solar. I bilden ser vi en karaktär som står mellan två klippor och ser ut över tre solar.

Youtubern Mike Zeroh har också gjort en video där han pratar om Caranos återkomst.

Än så länge är som sagt inget bekräftat än, i sin video sa dock Mike Zeroh att Disney kommer uttala sig om Caranos framtid innan slutet av 2021.
I väntan på bekräftelse av ryktet kan du se nya Star Wars: Visions på Disney+. Dit kommer även The Book of Boba Fett den 29 December.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL