Cruella 2 bekräftad – Emma Stone återvänder

Cruella 2 bekräftad – Emma Stone återvänder

  • Disney+
Axel Diedrichs
Uppdaterad 15 augusti 2021 kl. 08:08 | Publicerad 14 augusti 2021 kl. 08:08

Skruvade skurken återupptar pälsjakten.

Tidigare i år kom originfilmen om dalmatinfångaren Cruella, som spelades av Emma Stone. Nu är en uppföljare bekräftad med stjärnan tillbaka i titelrollen.

MER LÄSNING:

Cruella med Emma Stone släpptes under våren på både bio och Disneys streamingtjänst. Den punkiga filmen om hur Cruella DeVil utvecklas till ondsint hundfångare må ha delat kritikerna, men den togs emot varmt av fansen. Sammanlagt drog den in över 220 miljoner dollar genom biljettförsäljning världen över. Vad den tjänade in via Premier Access-sälj på Disney+ är ännu inte känt. Men oavsett måste det varit bra, för nu rapporterar Deadline att Cruella 2 officiellt blir av.

Relationen god mellan Stone och Disney

I slutet på juli kunde vi rapportera att Scarlett Johansson stämmer Disney på grund av att hon anser sig få för lite betalt för sin storfilm Black Widow. Detta eftersom att filmbolaget valde att släppa filmen på Disney+ samtidigt som den gick ut på bio, vilket Johansson menar skadar hennes intäkter som främst definieras av hur filmen går på bio.

I förra veckan hettade tvisten mellan Johansson och Disney till ytterligare. Enligt Deadline finns det däremot inga problem mellan Emma Stone och Disney, utan hon uppges vara mer än nöjd med det ekonomiska upplägget. 

Det finns inga detaljer kring vad "Cruella 2" kommer att handla om eller när den släpps. Inte heller om det isåfall blir först på bio innan den släpps på Disney+.

NÄSTA ARTIKEL