Premiär för Kompani Svan 2022 – så var första avsnittet

Kompani Svan säsong 2 – återvänder programmet säsong 2023?

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 22 juni 2023 kl. 09:06 | Publicerad 17 december 2022 kl. 18:12

Ska flera profiler kastas in i Svans och Tornvings hårda boot camp?

Nu går den första säsongen av discovery+ nya format med Gunde Svan och Mikael Tornving i mål. Kommer vi att få se Kompani Svan säsong 2? Filmtopp undersöker.

I discovery+ nya satsning följer vi tolv kända svenskar som mönstrar på för att tränas av Gunde Svan, Mikael Tornving och svensk militär på boot camp. Nu när den första vändan går i mål vill tittarna veta, kommer Kompani Svan säsong 2? Här är allt vi vet.

Kompani Svan säsong 2 – återvänder programmet säsong 2023?
Foto: discovery+.

I dagsläget har inte discovery+ gått ut med att vi får en ny säsong av Kompani Svan, men de har flera gånger indikerat att det kommer fler. Bland annat beskriver de den som "en ny storsatsning" och första säsongen som "premiärsäsongen". Mycket riktigt är det också vanligast att presentera nya format med ambitionen om att de ska bli nästa stora underhållningsprogram. Här har man också fått till en drömstart. För gällande Kompani Svan kan vi på Filmtopp meddela att intresset för programmet varit väldigt stort bland våra läsare. 

När kommer Kompani Svan säsong 2?

Det mesta talar för att vi får en ny säsong. Går det i lås förväntar vi oss att få se Kompani Svan komma tillbaka under hösten 2023. Detta av anledningen att TV-program i de flesta fall går som en klocka och sällan bryter sina mönster.

UPPDATERING: Den 22 juni 2023 bekräftade Warner Bros. Discovery att Kompani Svan återvänder med en säsong 2 den 11 september 2023, återigen med Gunde Svan och Mikael Tornving.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Kompani Svan säsong 2.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL