Alla mot Alla 2021 – deltagare

Då kommer Alla mot alla säsong 9

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 15 december 2022 kl. 22:12 | Publicerad 12 december 2022 kl. 13:12

När kommer nästa säsong av Alla mot alla?

Den åttonde säsongen av "Alla mot alla" avrundas med pompa och ståt i december 2022 – men vi tror inte att succéprogrammet kommer att vara borta från rutan speciellt länge.

Dundersuccén fortsätter för tittarfavoriten "Alla mot alla", vars åttonde säsongen avgjordes i Avicii Arena under storartade former den 9 december. Tv-tittarna får däremot reda på resultatet först under pågående vecka, när semifinalerna och finalerna sänds. Under den stora finalveckan kommer Hanna Hellquist och Jonatan Unge, Annika Lantz och Johar Bendjelloul, Bea Uusma och Magnus Betnér samt Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh att göra upp om segern.

Med både säsongens och årets slut precis framför oss är det hög tid att blicka mot 2023 för att ta redan på när säsong 9 av Alla mot alla kan tänkas ha premiär.

Finalen av "Alla mot alla" säsong 8 sändes den 15 december. Vinnare blev Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh.

Då kommer Alla mot alla säsong 9 (våren 2023)

Discovery och Kanal 5 har i skrivande stund inte annonserat något specifikt premiärdatum för vårsäsongen 2023, som i så fall skulle bli den nionde sedan Alla mot alla programdebuterade 2019. Med det sagt har säsongerna kommit ut på ett relativt förutsägbart schema de senaste åren, vilket gör att vi trots allt kan ana när nästa säsong kommer att dyka upp.

Sedan den första säsongens premiär har det årligen dykt upp två säsonger av Alla mot alla, en på våren och en på hösten. De senaste åren har höstsäsongen haft premiär i augusti och vårsäsongen har dykt upp i tv-rutan under februari. Det är med andra ord troligt att Alla mot alla säsong 9, våren 2023, kommer att ha premiär någon gång i eller omkring februari.

Exakt vilka som kommer att delta i den kommande säsongen, och exakt när den har premiär, återkommer vi med så fort vi fått mer information. Allt tyder dock på att ytterligare säsonger kommer att bli av och vi räknar med att säsong 9 dyker upp under någon av de första månaderna 2023.

Alla tidigare vinnare i Alla mot alla

Säsong 1: Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg

Säsong 2: David Sundin och Suzanne Axell

Säsong 3: Lotta Lundgren och Erik Haag

Säsong 4: Lotta Lundgren och Erik Haag

Säsong 5: Jesper Rönndahl och Josefin Johansson

Säsong 6: Jonatan Unge och Hanna Hellquist

Säsong 7: Johar Bendjelloul och Annika Lantz

Säsong 8: Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL