KLART: då har Wild Kids 2023 premiär

KLART: då har Wild Kids 2023 premiär – alla deltagare

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 januari 2023 kl. 10:01 | Publicerad 08 december 2022 kl. 09:12

C More med stor uppdatering om favoritprogrammet!

Snart är det dags för "Wild Kids" 2023, tittarfavoriten där tolv nya deltagare ska ställas inför svåra utmaningar ute i vildmarken.

Snart är det dags för tuffa utmaningar i Wild kids 2023. Vildmarkslivet är långt ifrån familjen, hemmet och vardagens bekvämligheter. Dessutom utmanar deltagarna sig själva i stenhårda tävlingsmoment. Men tillsammans med sina lagkamrater är man stark.

– Vi har en av de bästa säsongerna någonsin framför oss. Otroligt coola och modiga kids, och jag är ruggigt imponerad av deras kämparglöd och den fysiska och mentala styrka de uppvisar. Men framför allt hur de peppar och ställer upp för varandra i vått och torrt. Verkligen roligt att få vara deras tävlingsledare och guide i allt detta. Den här säsongen är fylld av överraskningar och en stor twist som förändrar allt, säger programledaren Linda Lindorff.

Då har Wild Kids 2023 premiär

I säsongens början får deltagarna en chock när helt nya spelregler avslöjas och det visar sig att man redan första veckan riskerar att få lämna tävlingen. Men det som deltagarna inte vet om är att de som tvingas lämna blir de Laglösa, som kommer göra allt de kan för att ta sig tillbaka in i tävlingen. I tuffa tävlingar kämpar deltagarna nu om att behålla sina lag intakta. Det är en svår utmaning men på vägen knyter de starka vänskapsband för livet. I finalen avgörs slutligen vilket av lagen som blir årets Wild kids-vinnare och får åka på en äventyrsresa med vildmarkssafari i Tanzania.  

Dessutom dyker flera spännande gäster upp under säsongen som bland andra Clara Henry, Manfred Erlandsson, Cazzi Opeia och Markus Granseth.

Wild kids 2023 består av 10 avsnitt, ett avsnitt släpps per vecka. Fredagen den 6 januari börjar det stora äventyret djupt inne i Järvsös skogar. 

KLART: då har Wild Kids 2023 premiär – alla deltagare
Foto: C More.

Deltagare i nya Wild Kids 

William, 12 år, Lerum

William är en glad och aktiv kille. På fritiden spelar han hockey och tränar på gym och gillar att cykla.

Melani, 12 år, Strängnäs

Melani tränar fotboll, handboll och sjunger i kör. Hon är kreativ och är bra på att lösa problem, och hon ger aldrig upp!

Sammi, 12 år, Ulricehamn

Sammi håller på med aikido och spelar trumpet. På fritiden bygger han avancerade legobyggen och trivs som bäst ute i naturen.

Lykke, 12 år, Bjärred

Lykke har gått på gymnastik sedan hon var liten och går på fotboll. Hon är en tjej som älskar att tävla.

Adrian, 12 år, Sundsvall

Adrian tränar både friidrott, längdskidor och handboll. Han tycker också om att löpträna och ger aldrig upp.

Alice, 12 år, Stockholm

Alice spelar innebandy och drömmer om att bli innebandyproffs. På somrarna åker hon gärna skateboard.

Isabelle, 12 år, Ängelholm

Isabelle har många aktiviteter, hon rider, dansar, åker snowboard och springer. Hon beskriver sig själv som en vinnarskalle.

Eliott, 13 år, Paris

Eliott spelar fotboll, seglar, håller på med tennis, golf och åker skidor. Han är van vid naturen och älskar att vara en del av ett lag. 

Thelma, 11 år, Tyresö

Thelma är en sportig tjej som håller på med både basket och friidrott. Hon tävlar i allt och gillar att hitta på äventyr.

Sigge, 11 år, Göteborg

För Sigge är det fotboll och tennis som gäller. Han är en positiv kille som gillar att tävla, det är det bästa Sigge vet.

Stella, 12 år, Huddinge

Stella tränar både MMA och brasiliansk jujutsu och älskar teater. Hon beskriver sig själv som både omhändertagande och som vinnarskalle. 

Jonatan, 12 år, Julita

Jonatan tränar hockey och fotboll. När han är hemma är han ofta ute och tränar med sina hundar.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL