Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg röstade ut Helen Lindborg

Robinson 2022 höst: Helen Lindborg

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 oktober 2022

Säljaren från Stockholm

Lag Syd-medlemmen Helen Lindborg är en av deltagarna i "Robinson" 2022 höst som visat att hon är en tuff överlevare att ha på sin sida.

Mer läsning:

Precis som alltid med Robinson gäller det att deltagarna vet hur de ska arbeta både för laget och jaget. Vad gäller Helen Lindborg ser vi en stark spelare i tävlingssammanhang, och som är lojal mot sina lagkamrater. Men det ser ut att finnas mer att önska av Helens strategiska spel ute på ön.

Robinson 2022 höst: Helen Lindborg
Helen Lindborg. Foto: TV4.

Namn: Helen Lindborg
Ålder: 32 år
Bor: Stockholm
Yrke: Säljare
Personlig sak: Nagelsax

Alla deltagare har olika egenskaper som sticker ut. För Helens del har hennes beslutsamhet visat sig vara en stor tillgång i säsongens tävlingar. Framför allt såg vi när hon kom segrande ur en duell mot Valentino Demina som siste man i en otroligt tuff balanstävling.

Helen är en klippa i tävlingar och någon som alla i Lag Syd verkar tycka bra om. Så vad finns det som saknas hos deltagaren? Vi är inte helt övertygade om att hon har kylan som krävs för att kunna spela spelet till sin fördel. Helen har visat sin osäkerhet inför öråd, vilket gärna tolkas in som att hon har en bristande tillit mot hennes kamrater. Börjar relationerna vackla och du hamnar utanför en pakt kan det snabbt gå utför.

Kan Helen justera sin strategiska sida, så har vi här en deltagare vi är helt övertygade om har vad som krävs för att kunna vinna hela "Robinson" 2022 höst.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL