Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lars-Olov Johansson vinner Robinson 2022 – slog Martin och Kristofer

Robinson 2022 höst: Lars-Olov "LO" Johansson

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2022

44-årige luleåbon

Lars-Olov Johansson, även kallad "LO", är en av de få kvarstående deltagarna i Robinson 2022 höst. Kommer vi att få se honom bärga hem statyetten?

streamtopp

Det har varit en lång och händelserik säsong av TV4:s mest populära tävlingsprogram. Detta är inte minst sant för Lars-Olov "LO" Johansson som haft en berg-och dalbana sedan han kom till ön. Nu är han hur som helst kvar och kan bli en av de tre som får äran att tävla i självaste finalen av Robinson 2022 höst.

Robinson 2022 höst: Lars-Olov "LO" Johansson
Lars-Olov Johansson. Foto: TV4 / C More.

Robinson 2022 höst: Lars-Olov "LO" Johansson

Namn: Lars-Olov Johansson
Ålder: 44 år
Bor: Luleå
Personlig sak: dunjacka

Lars-Olov Johansson har gjort sig känd för att vara en av de mest omtyckta och ärliga personerna i årets Robinson. Detta har för visso varit på gott och ont, och gett honom både nära vänner och ovänner på ön – alla minns vi hans tuffa tid i Lag Syd med Valentino Demina, som om han hade varit kvar längre hade försökt rösta ut LO. Men den striden var det den senare av dem som gick vinnande ur.

Luleåbon har också visat sig ha ett starkt pannben som gjort honom nyttig i tävlingar. Framför allt i de som krävt ihärdig styrka. Och efter att han åkte ut ur en tävling under sammanslagningen tog han sig tillbaka från Gränslandet för att återigen få kriga om statyetten. Så, har Lars-Olov "LO" Johansson vad som krävs för att vinna hela tävlingen?

I det här läget kan vi inte annat än att säga ja. Han må inte vara en favorit i jämförelse med Alexander Strandberg och Kristofer Nystedt, men som vi ständigt får höra dem säga ute på ön: allting kan hända i Robinson. Att LO dyker upp i en eventuell final och sedan lyfter statyetten vore kanske oväntat, men långt ifrån det knäppaste som hänt i programmet.

UPPDATERING: Lars-Olov Johnasson är vinnaren av Robinson 2022 höst. Stort grattis, LO!

Mer läsning:

streamtopp

NÄSTA ARTIKEL