Kristofer Nystedts otroliga tabbe i Robinson 2022

Kristofer Nystedts otroliga tabbe i Robinson – fel deltagare åkte

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 09 december 2022 kl. 16:12 | Publicerad 08 december 2022 kl. 21:12

Årets miss i programmet

Kristofer Nystedt har stått för årets värsta miss i Robinson 2022 höst. Deltagaren slarvade bort paktens immunitetsförgörare inför örådet.

Inför kvällens öråd fanns det en tydlig plan på att få ut Helen Lindborg. Istället fick Andreas Haraldsson lämna Robinson 2022 höst, och detta på grund av en oturlig tabbe av Kristofer Nystedt som tappade bort immunitetsförgöraren.

TV4:s tävlingsprogram har gjort sig känt för att ha många oanade vändningar, och både under vårens och höstens upplaga har vi sett dem ske på alla möjliga vis. I kväll kom en ny miss för historieböckerna när deltagaren Kristofer Nystedt tappade bort sin immunitetsförgörare på väg till örådet och störtade därmed lägrets  möjlighet att rösta ut deras måltavla Helen Lindborg. 

Kristofer Nystedts otroliga tabbe i Robinson – fel deltagare åkte
Foto: TV4.

Så blev följden av Kristofer Nystedts tabbe

När örådet väl skulle dra igång trodde majoriteten av deltagarna sig vara säkra på att Helen Lindborg skulle åka ut, men Kristofer bad då om att få programledare Petra Malms uppmärksamhet. Han förklarade då att den immunitetsförgörare som han fick ta över ifrån vännen Alexander Strandberg trillat ut genom ett hål i hans ficka. 

– Det är mitt fel och jag är bara en människa, sade Kristofer i kvällens avsnitt. 

När Kristofer visade upp en egengjord immunitetsförgörare han hade gjort som substitut för den han tappat bort fick han ingen sympati från Petra, som menar att endast den riktiga är giltig. Därmed fick Kristofer och hans vänner rösta ut någon annan än Helen. Det blev då Andreas Haraldsson som drog det kortaste strået.

Kristofer Nystedts otroliga tabbe i Robinson – fel deltagare åkte
Foto: TV4.

Kristofer tröstades av Alexander Strandberg

Många blev stumma av besvikelse när Kristofers tabbe hade framkommit. Alexander Strandberg, som länge varit en stark röst ute på ön, yttrade sig på ett sätt vi hade kunnat förvänta oss: 

– Jag vet att den som mår sämst i hela det här gänget är Kristofer, så jag lägger ingen börda på honom för fem öre. Det vill jag verkligen att han ska veta. Men jag är besviken i dag. 

– Det är tortyr att sitta här. Jag vill inte vara här. Jag vill härifrån. Det känns som att jag svikit folk, men jag kan inte göra något åt det, sade Kristofer.

Andreas Haraldsson är ute ur Robinson 2022 och Helen Lindborg kvar. Under kommande vecka väntar flera tävlingar. Då gäller det för samtliga deltagare att ha huvudet på skaft. 

Du följer Robinson 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL