Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg röstade ut Helen Lindborg

Chocken i Robinson: Helen Lindborg åkte ut innan finalen

Filmtopp
Uppdaterad 16 december 2022 kl. 09:12 | Publicerad 15 december 2022 kl. 19:12

Tredje gången gillt för den ihärdiga deltagaren

Helen Lindborg åkte ut ur "Robinson" 2022 höst på ett oväntat vis. Hon föll i en balanstävling i sista tävlingen innan den stora finalen.

Helen Lindborg blev utröstad två gånger och höll på att bli det en tredje gång – men gång på gång har hon slagit sig tillbaka från motgångarna. Under den sista tävlingen innan finalen av Robinson 2022 höst gick det däremot inte längre att hålla sig kvar. Hon var först med att förlora och fick därmed se sig själv åka ut ur programmet som siste man innan den stora dagen.

Chocken i Robinson: Helen Lindborg åkte ut innan finalen
Helen Lindborg på plankan. Foto: TV4 / C More.

Så gick det till när Helen Lindborg åkte ut i Robinson en tredje och sista gång

Dagens tävling bjöd på en riktig Robinson-klassiker i Plankan. Reglerna är enkla: den som kan stå kvar längst vinner, och den som trillar ner i vattnet först måste lämna ön. Helen som gjort sig känd för sin skicklighet och starka balans, och som ansetts vara favorit att vinna hela Robinson, chockerade alla när var först ut med att plumsa. Den som stod sig kvar längst och därmed säkrade sin plats i finalen var Kristofer Nystedt, som nu klättrar i favoritskap.

Chocken i Robinson: Helen Lindborg åkte ut innan finalen
Foto: TV4 / C More.

Efter att Helen åkte ut ur Robinson 2022 höst för sista gången blev hon omkramad av de andra deltagarna, som tog tillfället att uttryckas deras beundran över hennes insatser i programmet. En värdig avtackning för någon som vägrat att ge upp och istället krigat hela vägen in i kaklet. 

Nu kvarstår endast fyra deltagare i årets Robinson: Kristofer Nystedt, Alexander StrandbergLars-Olov Johansson och Martin Larsson. Innan själva finaltävlingen kommer någon av dem att röstas ut i det allra sista örådet där tidigare deltagare förväntas dyka upp för att välja vem det är som ska få stå över uppgörelsen.

Du följer "Robinson" 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL