Robinson 2022 höst: Helen Lindborg

Helen Lindborg ute ur Robinson 2022 – duellerade mot Martin Larsson

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 21:11 | Publicerad 27 november 2022 kl. 21:11

Nu väntar en andra vända i Gränslandet

Helen Lindborg är ute ur Robinson 2022 höst efter att ha röstats ut i örådet och förlorat sin duell med Martin Larsson. Nu väntar hennes andra vända i Gränslandet.

Det blev ingen långvarig vända tillbaka i Robinson 2022 höst för Helen Lindborg. Deltagaren, som hade krigat sig tillbaka från Gränslandet, fick se sig själv lämna ön på nytt. Detta efter att hon blivit utröstad på nytt och därefter förlorat en duell mot Martin Larsson

Helen Lindborg ute ur Robinson 2022 – duellerade mot Martin Larsson
Foto: TV4 / C More.

Det är inte många veckor kvar av den nya Robinson-säsongen. Varje tävling blir allt mer laddad och det sociala spelet viktigare för att hålla sig kvar efter öråd. För Helen Lindborgs del fick hon se sig själv röstas ut på nytt, detta trots att hon trodde sig sitta säkert i en pakt bestående av hon, Sofia Spendler, Isabella Resmark och Sandra Cucarano. Men istället för att hålla sig till Helens och Sofias plan med att rösta ut en av killarna, valde alltså Resmark och Cucarano att rösta på Helen. 

Helen Lindborg åkte ut ur Robinson 2022 efter duell mot Martin Larsson

Men efter utröstningen skulle Helen Lindborg få chansen att duellera sig kvar. Hon valde då att möta Martin Larsson i vad som blev en statisk styrketävling, där den som håller uppe ett hårt spänt rep längst vinner. Helen kämpade tappert men fick till slut se sig själv förlora mot Martin, som höll ut längst utan att vika sig. 

Helen Lindborg lämnar Robinson men hennes resa slutar inte riktigt ännu. Hon ska nu tillbaka till Gränslandet där hon får chansen att kämpa sig tillbaka ännu en gång. Om vi lärt känna henne rätt, så kommer hon att göra sitt yttersta för att slå sig in i huvudtävlingen på nytt och då göra upp om Robinson-statyetten. 

Du följer Robinson 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL