Robinson 2022 höst: Andreas Haraldsson

Robinson 2022 höst: Andreas Haraldsson

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2022 kl. 21:11 | Publicerad 21 oktober 2022 kl. 17:10

Kommer årets statyett bärgas hem till Karlstad?

En av de färgstarkaste profilerna i "Robinson" 2022 höst stavas Andreas Haraldsson. Har han vad som krävs för att kamma hem Robinsonstatyetten?

Mer läsning:

Andreas Haraldsson, som i all sin enkelhet kallas för "Värmland" ute på ön, fick en tuff start på Robinson 2022 höst. Tillsammans med Martin åkte han ut redan innan programmets första officiella omgång. Men tillbaka från Gränslandet har han etablerat sig i Lag Nord, där han teamar upp sig med Ulf StrömValentino Demina, Britten Nordström och flera. Drygt tio avsnitt in har Andreas resa i Robinson kommit igång på allvar.

Robinson 2022 höst: Andreas Haraldsson
Andreas Haraldsson. Foto: TV4.

Namn: Andreas Haraldsson
Ålder: 29 år
Bor: Karlstad
Personlig sak: inplastad personlig text

Andreas Haraldsson har kommit in som en riktig färgklick i Lag Nord och spridit glädje i lägret, som behöver det mellan varven. Men god stämning i all ära, det gäller även att kunna prestera i programmets tuffaste moment. Där märks det att det finns mer att önska av Andreas, som ännu inte imponerat fullt ut på sina lagkamrater.

Energin och glädjen finns där, men hur mycket vill Andreas egentligen ta hem Robinson 2022 höst? Är han beredd på att gå hela vägen? Och hur ser hans taktiska förmåga ut, kan han spela spelet i ett Lag Nord där pakter börjat ta form? Det kommer vi att märka av mer allt eftersom. 

Du följer Andreas Haraldssons resa i "Robinson" på C More, TV4 och TV4 Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL