Lars-Olov Johansson och Greta Pierre ute ur Robinson 2022

Lars-Olov Johansson och Greta Pierre ute ur Robinson 2022

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 16 november 2022 kl. 09:27 | Publicerad 14 november 2022 kl. 21:30

Får chans att studsa tillbaka i Gränslandet

Under sammanslagningen åkte både Lars-Olov Johansson och Greta Pierre ut ur Robinson 2022. Nu väntar chans på revansch för dem i Gränslandet.

Mer läsning:

Robinson 2022 höst har blivit två man kortare. Både Lars-Olov Johansson och Greta Pierre fick se sig hamna sist i en tuff tävling som krävde fart, styrka och balans. Utfallet innebär att de lämnar ön för att bege sig till Gränslandet.

Lars-Olov Johansson och Greta Pierre ute ur Robinson 2022
L-O ute ur Robinson 2022. Foto: TV4.

Lars Olov "L-O" ute ur Robinson efter att Sandra Cucarano hann före honom i mål

Lars-Olov Johansson, som även kallas "L-O", har länge känt att han hänger löst, i synnerhet gjorde han det under tiden Valentino Demina rattade spakarna i Lag Nord. Därför drog han en stor suck av lättnad när han trodde sig vara helt klar för sammanslagningen där fördelningen Lag Nord och Lag Syd upphör. Men som vi vet är Robinson fullt av överraskningar. Det skulle dyka upp ett sista hinder i form av en tuff tävling där de två som hamnar sist förlorar sin plats. L-O fick se sig besegrad på mållinjen av tävlingens nykomling Sandra Cucarano och blev därmed först ut att missa sammanslagningen. 

Lars-Olov Johansson och Greta Pierre ute ur Robinson 2022
Greta lämnar Robinson. Foto: TV4.

Greta Pierre får även hon lämna Robinson

Vidare skulle Greta Pierre hamna sist i den andra omgången av tävlingen. Då var det en annan nykomling som hann före henne på slutet, Isabella Resmark. Även om det kändes tungt att få lämna innan sammanslagningen tryckte Greta på att hon kommer tillbaka för att vinna alltihopa:

– Det är surt som sjutton. Jag förlorar för att jag sovit dåligt och haft ont i magen, men de andra hade bättre balans, sade Greta efter förlusten. 

– Att Greta åker ut känns skittrist. Vi hade planerat att vi skulle gå långt tillsammans, sade Alexander Strandberg efter att ha förlorat en nära kamrat i Lag Syd.

Nu väntar Gränslandet för Greta och L-O där de får möjligheten att kriga sig tillbaka till tävlingen.

Du följer "Robinson" 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL