Robinson 2022: Britten Nordström

Britten Nordström ute ur Robinson – förlorade duell mot Homayon Sytes

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 14 november 2022 kl. 09:54 | Publicerad 13 november 2022 kl. 21:30

Lag Nord-spelaren föll tungt

Efter kvällens avsnitt står det klart att Britten Nordström lämnar Robinson 2022 höst, detta efter att ha förlorat mot Homayon Sytes i duell.

Vi närmar oss sammanslagning i Robinson 2022 höst, vilket är en stor milstolpe bland deltagarna. Men för Lag Nords ledande figur Britten Nordström tog äventyret slut precis innan. Under kvällens öråd fick hon duellera mot Homayon Sytes i en uthållighetstävling hon fick se sig förlora. 

Britten Nordström ute ur Robinson – förlorade duell mot Homayon Sytes
Homayon Sytes och Britten Nordström. Foto: TV4 / C More.

Det var en hård Robinson-vecka där deltagare från både Lag Syd och Lag Nord fick ställa upp i ett öråd. De två som drog på sig flest röster blev Britten Nordström och Homayon Sytes, som visste på förhand att de skulle få duellera. Det ledde till en uthållighetskamp om vem som kan hålla uppe en glasflaska längst på handflatan med utsträckt arm utan att tappa den. Britten gjorde starkt motstånd, men den som stod sig som vinnare i slutändan blev Homayon, som fick återvända till sitt läger. 

Britten Nordström ute ur Robinson – förlorade duell mot Homayon Sytes
Britten Nordström. Foto: TV4 / C More.

Med Britten ute ur tävlingen har Lag Nord förlorat en stor del av sig. Lyckligtvis får de välbehövlig förstärkning av en annan stark karaktär. Programledare Petra Malm har nämligen presenterat Sandra Cucarano, precis ankommen från Gränslandet, som deras nya medlem. 

Nästa vecka trappas spänningen i programmet upp ytterligare en nivå. Då väntar nämligen den slutliga kampen om att nå sammanslagning. Då får vi även veta hur lagordningen ute på ön kastas om. 

Du följer "Robinson" 2022 höst på C More och TV4.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL