Gör vårt C More quiz – få tjänsten i två månader gratis

Gör vårt C More quiz – testa tjänsten i två månader gratis

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 12 april 2023 kl. 14:59 | Publicerad 09 november 2022 kl. 18:00

Vad kan du om streamingtjänstens serier?

I samarbete med C More presenterar vi ett underhållande quiz där alla som spelar quizet får testa C More gratis i hela två månader.

Streamingtjänsten C More producerar inte bara älskade originalserier, de har också ett gediget utbud av inköpta filmer och serier. Testa det kluriga quizet vi satt ihop och ta del av vår present - två månader gratis*.

Inga fler koder lottas ut

Bland de uppskrivna originaltitlar C More har släppt i år finner vi favoriter som Vuxna människor (säsong 1), Nattryttarna (säsong 1), Gåsmamman (säsong 6), Headhunters (säsong 1) och Fartblinda (säsong 2), för att nämna några.

På filmfronten kommer vi snart att kunna ta del av nya Beck-filmer med publikfavoriten Peter Haber i den ikoniska titelrollen – givetvis hittar du också alla gamla Beckfilmer med. Likaså har vi underbara Dag för dag, som i regi av Felix Herngren blev den folkkäre Sven Wollters allra sista film.

Ta reda på hur många rätt du kan få och som belöning får du möjligheten att testa C More i två månader – galet bra va?

Gör vårt C More-guiz här nedan:

*Villkor: gäller nya kunder till cmore.se. Efter den fria perioden fortsätter abonnemanget för 149 kr/månad. Avsluta när du vill. Ingen bindningstid. För få tillgång till erbjudandet behöver du fylla i ditt namn och mejladress i formuläret, som syns efter frågorna i quizet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL