Filmtopp och C More bjuder på galapremiär för Handen på hjärtat

Filmtopp och C More bjuder på galapremiär för Handen på hjärtat

Filmtopp
14 november 2022 kl. 18:11

En oförglömlig kväll för dig och vännen

I samarbete C More och Breakable Films, bjuder Filmtopp dig som läsare på möjligheten att vara med på galapremiären för streamingtjänstens nya svenska serie – "Handen på hjärtat".

Om Handen på hjärtat

Handen på hjärtat beskrivs som en klassisk ”romcom” men med en twist. Handlingen utspelas i ett nutida Stockholm där parterapeuten Ava (Sara Shirpey) har en privat terapimottagning. Hon har också en väldigt speciell talang, genom att lägga handen över sin klients hjärta kan hon se nyckelscener från dennes kärleksliv. Detta har gjort Ava väldigt framgångsrik i sitt yrke men privat är hon djupt cynisk när det kommer till kärlek – fram tills att hon plötsligt ser sig själv vid altaret i en av sina syner.

En oförglömlig kväll för dig och vännen

Tillsammans med C More och Breakable Films får du som besökare av Filmtopp.se möjligheten att bjudas in till galapremiären den 22 november på Filmhuset i Stockholm.

Detta vill du inte missa!

Handen på hjärtat
Foto: C More.

Info om eventet

Du och din +1 har chans på den bästa kompis- eller dejtkvällen! Det bjuds på bubbel, mat, exklusiv förhandsvisning av de första två avsnitten och en live-intervju med stjärnorna på plats.

Datum: Tisdagen den 22 november
Tid:
Visningen börjar kl. 18.00
Åldersgräns: 18 år

Allt du behöver göra för att ha en chans på gästlistan är att anmäla dig nedan. Vi kontaktar dig sedan på mail om du och din gäst har fått varsin plats!

Anmälan stänger nu på torsdag, 17/11 kl 18.00, och du som har vunnit kommer att bli kontaktad efter det.

NÄSTA ARTIKEL