Farmen 2023 – Viktor Bergström

Farmen 2023 – Viktor Bergström

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 13:46 | Publicerad 12 januari 2023 kl. 07:00

Den före detta handbollsmålvakten är en av årets deltagare

Nu är året säsong av Farmen 2023 i igång, och en av årets deltagare är 28-åringen från Varberg som tidigt i tävlingen får en chans till romans. Läs mer om årets "Don Juan" här!

Nu är Farmen 2023 i full rullning på TV4 och TV4 Play. Det här är den 16:e säsongen som vi får följa deltagarna i kampen om att leva som man gjorde på 1800-talet. Även i år befinner sig deltagarna på gården Norra Brandstorp i Småland. Precis som förra året är det en fördel att ta sig till Torpet Lillängen, där man kan vinna amuletter som kan bytas ut till fördelar under spelets gång. 

Viktor Bergström Farmen 2023 Deltagare
Viktor Bergström. Foto: TV4, C More.

Detta är Viktor Bergström i Farmen 2023

En av årets 12 deltagare som flyttade in på gården redan dag ett är ingen mindre än den före detta handbollsmålvakten Viktor Bergström, 28 år, från Varberg. Till vardags jobbar Viktor som fritidspedagog och handbollen har han inte kunnat slita sig från helt – utöver sitt jobb om fritidspedagog är han även handbollstränare för 14-åringar. 

Viktor Bergström Farmen 2023
Viktor Bergström. Foto: TV4, C More.

I en intervju med Varbergs tidning berättar Viktor att han alltid har velat vara med i en dokusåpa för att han tycker att det är väldigt kul att få höras och synas. Och nu har han äntligen fått chansen. Som en summering av hans medverkan i Farmen 2023 säger han att det här är det bästa han har gjort. 

Viktor tar snabbt mycket plats i tv-rutan och i sin introduktionsvideo beskriver han, på ett aningen okonventionellt sätt, vad ordet självförsörjande betyder för honom.

– Ordet självförsörjande för mig betyder ju att man kan ta hand om sig själv och jag gillar ju att se bra ut, jag gillar att ta hand om mig själv. Utseendet för mig, det är egentligen A och O.

Viktor och Julia Farmen 2023
Julia Joelsson Boänges & Viktor Bergström. Foto: TV4, C More.

Julia och Viktor myser uppe på höloftet

Redan första natten hittar Viktor en sovpartner i meddeltagaren Julia Joelsson Boänges, 27 år, från Upplands Väsby. De båda valde att spendera natten ensamma uppe på gårdens höloft. Det hela leder till att kyssar utbyts och blir en rivstart till deras romans. Julia och Viktor har under veckan fortsatt att utforska sina känslor för varandra, och det skall bli spännande att se vart detta leder.

Missa inte Viktor Bergströms resa i Farmen 2023 på TV4 och TV4 Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL