Farmen 2023 – Madeleine Olovsson

Farmen 2023 – Madeleine Olovsson

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 17 januari 2023 kl. 19:01 | Publicerad 07 januari 2023 kl. 12:01
ANNONS
ANNONS

51-åringen från Bohuslän tävlar i årets säsong

TV4:s "Farmen" 2023 är äntligen här. En av årets deltagare som vi kommer att få bekanta oss med under säsongen är Madeleine Olovsson från Bohuslän.

Farmen 2023 är här – den 16:e säsongen av det omåttligt populära programmet som du kan se på TV4. 12 deltagare flyttar in på gården för årets säsong, och en av de som är med oss från dag ett är Madeleine Olovsson.

Madeleine Olovsson deltagare i Farmen 2023
Madeleine Olovsson. Foto: TV4, C More.

Detta är Madeleine Olovsson i Farmen 2023

Madeleine Olovsson, 51 år, är en av årets deltagare som vi får följa på TV4 i Farmen 2023. Till vardags jobbar Madeleine som personlig assistent och hon kommer ifrån Bohuslän. När hon kliver in på gården Norra Brandstorp i Vaggeryds kommun i Småland tar det inte många sekunder innan hon knyter an till gårdens hästar.

Att hon snabbt skapar band med djuren på gården är inte helt och håller förvånande med tanke på att hon i sin introduktionsvideo förklarar att hon är uppvuxen på gård. På hennes pappas gård hade de allt ifrån hästar, kaniner, hönor till får och grisar.

– Så ja, vi har väl egentligen haft de flesta djuren, berättar Medeleine.

Madeleine Olovsson deltagare farmen 2023
Madeleine Olovsson. Foto: TV4, C More.

Madeleine Olovsson ser inte vistelsen på själva gården i Farmen som ett problem, utan hon är mest orolig hur det ska bli att bo med så pass många, för henne, okända människor.

– Att vara på farmen ser jag inga problem i, jag skulle kunna klara mig själv på farmen från dag ett tror jag. Men att bo med femton, arton, nitton okända; dem har inte jag valt. Det är där utmaningen är, berättar Madeleine när hon kom in på gården i det första avsnittet. 

Till en början känns Madeleine lite tillbakadragen i programmet, men det är inte så konstigt när det finns deltagare som Eddie Gecer som gör allt för att ta plats. Det ska bli spännande att se hur Madeleine klarar av att vara på farmen med de resterande deltagarna.

Missa inte Madeleine och de andra deltagarnas resa i "Farmen" 2023 på TV4 Play och TV4. 

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL