Farmen 2023 – Sandra Öder

Farmen 2023 – Sandra Öder

Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 13:01 | Publicerad 16 januari 2023 kl. 07:01

Operativa coachen från Jönköping

Sandra är en av årets deltagare i Farmen 2023 som vi får följa på TV4 i vinter. Hon är minst sagt in it, to win it, och har absolut inga problem med att ta plats.

Nu är Farmen 2023 i full rullning på TV4 och TV4 Play. Det här är den 16:e säsongen som vi får följa deltagarna i kampen om att leva som man gjorde på 1800-talet. Även i år befinner sig deltagarna på gården Norra Brandstorp i Småland. Precis som förra året är det en fördel att ta sig till Torpet Lillängen, där man kan vinna amuletter som kan bytas ut till fördelar under spelets gång.

En av årets 12 deltagare som flyttade in på gården redan dag ett är ingen mindre än Sandra Öder, som är en 27-årig operativ coach från Jönköping.

Sandra Öder Farmen 2023 deltagare
Sandra Öder. Foto: TV4, C More.

Från Försvarsmakten till Farmen 2023

Sandra är en av deltagarna som flyttade in på gården i Farmen 2023 redan dag ett. Tidigare har hon varit i Försvarsmakten och det har visat sig vara en fördel för henne i spelet. Hon har snabbt visat sig vara väldigt lösningsorienterad och tar tag i saker som behöver göras. 

Sandra Öder Farmen 2023
Sandra Öder. Foto: TV4, C More.

Att Sandra är en ledare in i ryggraden går inte att undgå. Hon har inga problem med att delegera ut arbetsuppgifter till de andra deltagarna och hon kör på med raka rör. Hon har en tendens till att även agera medlare när de uppstår konflikter mellan andra deltagare. Trots hennes insatser i att försöka få alla att komma överens med varandra så har hon själv förmågan att hamna i hetluften. Under inledningen på säsongen har vi sett henne kämpa med att jobba tillsammans med Tova Andersson, 34, från Stockholm.

Tova Andersson och Sandra Öder Farmen 2023
Tova Andersson & Sandra Öder. Foto: TV4, C More.

Sandra om tidiga konflikten med Tova

Sandra säger själv i programmet att hon förstår att Tova kan ha känt sig utanför, men förklarar att det inte är någons fel. Att Tova känt sig utanför tror hon är en följd av att deltagarna helt enkelt har delats upp i olika arbetsgrupper.

– Jag har inte medvetet undvikit Tova, och självklart tar jag mitt ansvar, men det känns lite som att jag var en mamma. Det är just personer som Tova som jag har svårt för. Jag har svårt för lata människor.

Nu har Tova tagit sig vidare till "Torpet" 2023 så vi får se hur gruppdynamiken kommer att förändras. Du följer "Farmen" 2023 på TV4 och TV4 Play.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL