Farmen 2023 – Asiatou Touray

Farmen 2023 – Asiatou Touray

  • C More
Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 12:01 | Publicerad 31 januari 2023 kl. 07:01

Cateringföretagaren tar över stafettpinnen i Farmens kök

Efter att Karin och Andreas valt att lämna Farmen 2023 kommer nu hela tre nya deltagare in på gården. En av dem är ingen mindre än Asiatou Touray, 28, från Stockholm.

Precis när farmarna i årets säsong av Farmen 2023 börjat få koll på varandra och gruppen är det dags för sommarens tre utmanare att göra entré. Tre nya deltagare tillsammans med två kor kommer för att flytta in på gården Norra Brandstorp. En av de nya deltagarna som ger sig in i kampen om att bli årets farmare 2023 är ingen mindre än Asiatou Touray

Asiatou Touray i Farmen 2023
Asiatou Touray. Foto: TV4 / C More.

Det här är Asiatou Touray i "Farmen" 2023

Asiatour Touray, 28, kommer från Stockholm och jobbar till vardags som cateringföretagare. Nu har hon lämnat den trygga vardagen som företagare för att ta över i Farmens 1800-talskök istället, och testa på hur livet var i allmänhet på 1800-talet. Tillsammans med två andra deltagare och två kor flyttar hon in på gården, och de tas emot med skräckblandad förtjusning. 

– Alltså jag fattar fortfarande inte att jag är här, det känns som att jag åkt på semester eller något. Det känns inte som att jag är här för att tävla, vilket jag ju är egentligen. Alla vet ju om mina matkunskaper i köket nu för de har frågat vad jag jobbar med, och jag jobbar ju med mat. Så de antog ju att jag är bra på att laga mat.

Asiatou Touray i Farmen 2023
Asiatou Touray. Foto: TV4 / C More.

Asiatou längtar tills hon får ta över i köket

När Asiatou gör entré i Farmen är Cia köksansvarig och hon vill inte gå in och ta över direkt, utan frågar henne vad hon behöver hjälp med. Hon får då börja med att sy en trasig klänning som Wincent ville att farmarna skulle sy ihop åt honom och det tycker hon känns bra.

– Det är det jag har börjat med nu och det känns bra, men jag längtar tills jag får ta över i köket.

Asiatou Touray i Farmen 2023
Asiatou Touray. Foto: TV4 / C More.

Hur det går för Asiatou i Farmen 2023 ser du på TV4, TV4 Play och C More. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL