Snart premiär för Farmen 2023 – allt vi vet

Farmen 2023 – Rickard Castefjord

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 09:01 | Publicerad 31 januari 2023 kl. 08:01
ANNONS
ANNONS

Den före detta skådespelaren och alfahanen kliver in i Farmen

Efter att Karin och Andreas valt att lämna Farmen 2023 kommer nu hela tre nya deltagare in på gården. En av dem är ingen mindre än Rickard Castefjord, 55, från Älandsbro.

Precis när farmarna i årets säsong av Farmen 2023 börjar få koll på varandra och gruppen är det dags för sommarens tre utmanare att göra entré. Tre nya deltagare och två kor kommer för att flytta in på gården Norra Brandstorp. En av de nya deltagarna är ingen mindre än Rickard Castefjord, som du kanske känner igen?

Rickard Castefjord ny deltagare i farmen 2023 på TV4
 Rickard Castefjord. Foto: TV4, C More.

Därför känner du igen Rickard Castefjord i "Farmen" 2023

När deltagarna på Farmen 2023 precis börjat känna sig lite lättade över att Karin Kollberg och Andreas Gauffin lämnat kommer nu tre nya deltagare för att röra om i grytan. En av dem är Rickard Castefjord, 55, från Älandsbro. Rickard jobbar idag som terapeut men känner du igen honom och hans namn sedan tidigare så finns det en förklaring. Han har nämligen en historia i ryggen som skådespelare och stuntman.

Rickard har medverkat i filmer som bland annat Skills från 2010 och Hemligheten från 2005. Nu är han redo att ta sig an kampen om att bli årets farmare. Det kommer nog inte bli en lätt match för Rickard, som dessutom är rökare och får ta sig an utmaningen helt utan nikotin.

Eddie Gecer och Rickard Castefjord Farmen 2023
Foto: TV4, C More.

En tvättäkta alfahane

När Rickard kliver in på gården så har han utöver de andra deltagarna med sig kor. Något som Eddie Gecer har väntat på länge, eftersom han titulerat sig själv till gårdens koskötare sedan dag ett.

I sin introduktionsvideo berättar Rickard att folk brukar ha uppfattningen av att han är driven, att han tar plats i ett rum och att han är en tvättäkta alfahane.

– Små pojkar i alldeles för stora kroppar, såna människor är jag alltid ett hot för. Min bekantskapskrets tjatar alltid på mig att jag är en klockren alfa. "Du är alltid en äkta alfahane" liksom, och det är väl så det är.

Missa inte Rickards resa i Farmen 2023 på TV4 Play och TV4.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL