Farmen 2023 – Artin Ghookassi

Farmen 2023 – Artin Ghookassi

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 31 januari 2023 kl. 11:01 | Publicerad 30 januari 2023 kl. 22:01

Från festivalkille till farmare

Efter att Karin och Andreas valt att lämna Farmen 2023 kommer nu hela tre nya deltagare in på gården. En av dem är Artin Ghookassi, 37, från Uppsala.

Precis när farmarna i årets säsong av Farmen 2023 precis börjat få koll på varandra och gruppen är det dags för sommarens tre utmanare att göra entré. Tre nya deltagare tillsammans med två kor kommer för att flytta in på gården Norra Brandstorp. En av de nya deltagarna som ger sig in i kampen om att bli årets farmare 2023 är ingen mindre än Artin Ghookassi.

Artin Ghookassi ny deltagare i farmen 2023
Artin Ghookassi. Foto: TV4, C More.

Det här är Artin Ghookassi i "Farmen 2023"

Artin Ghookassi, 37, kommer från Uppsala och jobbar som processoperatör. Nu har han lämnat den trygga vardagen hemma i Uppsala för att kliva in i Farmen 2023 och testa på att leva som man gjorde på 1800-talet. När han, tillsammans med två andra nya deltagare checkar in på gården så tas de emot med skräckblandad förtjusning.

De flesta av deltagarna har ingen ork att välkomna de nya, medans Eddie Gecer glatt tar emot dem, men, det är främst för att de har med sig hans efterlängtade kor. Väl på plats så tar det inte lång tid innan Artin sätts i arbete och visar de andra deltagarna att han är en välbehövlig resurs.  

– Det är jättekul att äntligen få vara på farmen. Jag trodde att det skulle vara en tuff uppförsbacke med tanke på att jag kommer in lite senare, men jag blev hembjuden som hos en familj. Jag känner ändå att jag har hittat min plats på grund av att de saknar arbetskraft, och jag är nog den bästa de kan få just nu. 

Artin Ghookassi ny deltagare i farmen 2023
Artin Ghookassi. Foto: TV4, C More.

Från festivalkille till farmare

Artin beskriver sig själv som en väldigt bra arbetskraft trots att han inte har någon större erfarenhet. I grund och botten så är han egentligen en "festivalkille" och brukar på sin höjd fixa till festivaltälten med lite kreativa finesser, så att han nu skall lära sig att driva en hel gård blir intressant att följa.

Missa inte Artins resa i Farmen 2023 på TV4 Play och TV4.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL