Farmen 2023 – Karin Kollberg

Farmen 2023 – Karin Kollberg

  • C More
Moa  Andersson
Uppdaterad 27 januari 2023 kl. 09:01 | Publicerad 25 januari 2023 kl. 10:01
ANNONS
ANNONS

Frisören Karin Kollberg styr och ställer i Farmen 2023

För varje dag som går i "Farmen 2023" tar Karin Kollberg mer och mer plats. Frisören från Göteborg som numera är storbonde och regerar på gården.

Streamtopp

Farmen 2023 är i full rullning på TV4 och TV4 Play. Frisören och make up-artisten Karin Kollberg, 38, från Göteborg är en av de deltagarna som fortfarande befinner sig på gården. I skrivande stund har hon blivit utsedd till storbonde och drar i trådarna på farmen. 

Jag är ju inte en person som har kollat på Farmen i alla år om man säger så. Jag kollade på programmet de tre veckor innan vi skulle få åka eftersom det var då jag fick reda på att jag kom med, säger Karin på sin YouTube-kanal.

Hon forsätter förklara att hon är väldigt snäll, glad och bara tycker om när alla har det härligt och mysigt, att det är hennes livsstil. Mysigt, trevligt och "no drama", hela den där grejen, är "Karin".

Karin Kollberg i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More. 

Detta är Karin Kollberg i Farmen 2023

Karin Kollberg är en 38-årig frisör och make up-artist från Göteborg som går sin egen väg i Farmen. Till en början tyckte hon att det var jobbigt att befinna sig på gården eftersom hon är van att leva på ett visst sätt: få maten levererad hem till dörren, duscha två gånger om dagen och hon är dessutom besatt av hudvård.

Det känns lite så här: "vad gör jag här och vad har jag gett mig in på", säger Karin i det första avsnittet.

Det visade sig tydligt vid första frukosten på gården att det var en stor förändring som skett i Karins vardag.

Ja, i morse när vi fick gröten kände man sig inte så pepp liksom. Jag har legat hungrig inatt och vaknar upp och får det här bruna klistret, skrattar Karin.

Hon gör dock framsteg i Farmen 2023 och känner sig mer och mer hemma ju längre tid som går. Nu är hon storbonde, regerar på gården och drar i trådarna hit och dit.

Karin Kollberg i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More.

Hur det går för Karin i Farmen kan du se på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL