Bachelor Sverige 2022: Isa

Bachelor Sverige 2022: Isa

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:08 | Publicerad 19 september 2022 kl. 07:00

Projektledaren från Stockholm

Några avsnitt in i Bachelor Sverige 2022 bjuds vi på en av de största överraskningarna hittills när den nya deltagaren Isa dyker upp. Här är allt vi vet om henne...

Är det någonting vi lärt oss under de senaste säsongerna av Bachelor Sverige, så är det att nya överraskningar alltid väntar runt hörnet – och Bachelor Sverige 2022 är givetvis inget undantag. Redan på förhand har vi blivit uppmärksammad om att fler deltagare kommer att tillkomma under säsongen och nu har vi fått se 32-åriga Isa kliva in i programmet och överraska Sia Hatami.

Detta vet vi om Isa i Bachelor Sverige 2022

Bachelor Sverige 2022: Isa
Isa. Foto: TV4 / C More.

Ålder: 32 år
Sysselsättning: Projektledare

En av de stora överraskningarna (åtminstone om vi ska gå på Sias reaktion) i årets Bachelor Sverige, var när den nya deltagaren Isa dök upp. Vad som bidrog till att Sia blev så ställd när den 32-åriga projektledaren från Stockholm klev in i programmet är att de redan var bekanta med varandra. Isa berättar i programmet att det inte är första gången de träffas och att det finns en slag "spark" mellan dem.

Isas inträde i programmet blir ännu mer uppseendeväckande med tanke på att hon vinner en tävling direkt och får en dejt tillsammans med Sia. Allt ser ut att klicka för duon direkt, och det ser ut som om de övriga deltagarna har en rejäl utmanare om Sia i Isa.

– Jag är ute efter min future husband, för jag vet att det kan finnas här. Sia har ju verkligen fångat mitt intresse, berättar Isa i programmet.

Den nya deltagaren är som sagt från Stockholm, men har också spenderat flertalet år i USA, där hon bodde åtta år i Los Angeles och ett år i Philadelphia. Nu är hon dock tillbaka på svensk mark med sikte på att stadga sig och hitta kärleken.

– Jag har nog aldrig blivit så här ställd. Jag känner jävligt mycket just nu, säger Sia när han ser Isa dyka upp i programmet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL