Bachelor Sverige 2022: Johanna de Vera

Bachelor Sverige 2022: Johanna de Vera

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 06 november 2022 kl. 21:11 | Publicerad 14 september 2022 kl. 19:09

Den skådespelande IT-konsulten

Johanna de Vera är en av deltagarna som sökt till Bachelor Sverige 2022 med förhoppningen om att hitta kärleken. Här hittar du en presentation av deltagaren.

Mer läsning:

Spelplatsen för Bachelor Sverige 2022 är Grekland, där ett gäng deltagare slåss om uppmärksamheten och kärleken från årets två bachelors, Christoffer Levi, 32 år, och Sia Hatami, 34 år. En av deltagarna på jakt efter lycka i årets säsong är Johanna de Vera.

Detta vet vi om Johanna de Vera i Bachelor Sverige 2022

Bachelor Sverige 2022: Johanna de Vera
Johanna de Vera. Foto: TV4 / C More.

Ålder: 33 år
Sysselsättning: Skådespelare/IT-konsult

Johanna de Vera, 33 år från Stockholm, är skådespelare, men arbetar också som IT-konsult. Hon har sökt till Bachelor Sverige med ögonen på både Christoffer och Sia, då hon fått intrycket av att de är två härliga och mjuka personer, som har inbjudande leenden. Johanna har också en förhoppning om att kunna ha ett intellektuellt utbyte med dem båda, vilket hon anser vara viktigt.

För Johanna får en drömdejt gärna innehålla inslag av sol och natur:

– Jag hoppas att någon av killarna vill ta med mig ut på en dejt en solig dag. Kanske att man får vara nära havet ute på en båt, eller bara vandra bland träden eller vinrankorna och njuta av en härlig måltid tillsammans, säger Johanna till TV4.

Precis som för många andra av deltagarna har Johanna de Vera förhoppningar om att hitta kärleken med sin medverkan i Bachelor Sverige 2022.

På frågan om vad som är en deal-breaker blir det tydligt att Johanna inte har mycket till övers för dålig andedräkt:

– En deal-breaker för mig är om en kille har väldigt dålig andedräkt, det är inte så jättemysigt. Det är ju ganska härligt att ha fräscha, härliga pussar och kyssar och lite sådär, säger Johanna.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL