Bachelor Sverige 2022: Debbie Andersson

Bachelor Sverige 2022: Debbie Andersson

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:09 | Publicerad 05 september 2022 kl. 13:09

Sångerskan från Stockholm

Sångfågeln Debbie Andersson är en av de medverkande i Bachelor Sverige 2022, och hon gjorde ett starkt avtryck redan i det inledande avsnittet.

Bachelor Sverige 2022 är i full gång. I Grekland tar årets två bachelors, 34-årige Sia Hatami från Stockholm och 32-årige Christoffer Levi från Helsingborg, emot 22 kvinnor som ska försöka vinna deras hjärtan. Ytterligare deltagare kommer dessutom att tillkomma under säsongen.

En av deltagarna som har begett sig ner till Medelhavet på jakt efter kärlek är Debbie Andersson.

Detta vet vi om Debbie Andersson i Bachelor Sverige 2022

Bachelor Sverige 2022: Debbie Andersson
Debbie Andersson i Bachelor Sverige 2022. Foto: TV4.

Ålder: 25 år
Sysselsättning: Sångerska

Stockholmsbosatta Debbie Andersson är från Norrland och har gett sig in i Bachelor Sverige 2022 nyfiken på både Sia och Christoffer. Hon gjorde ett starkt första intryck i premiäravsnittet när hon överraskade killarna, de andra tjejerna och tittarna med ett sångnummer – något som verkade extra intressant för musikproducenten Sia.

Debbie säger till TV4 att hon sökt för att hon är redo att ta nästa steg i sitt kärleksliv. Hos Christoffer tycker hon att hon ser en person som vågar vara öppen med sina känslor och inte är rädd för att vara sårbar.

– Min drömdejt hade varit att spendera tid nära vattnet, kanske simma eller sitta på en båt någonstans, avslöjar Debbie för TV4.

Debbie siktar högt och förklarar att hennes förhoppningar med sitt deltagande är evig kärlek. Om hon lyckas uppnå det eller inte återstår att se, men klart är att hon har kastat sig in i programmet, och med sin starka entré har hon visat att hon är beredd på att satsa får att uppnå sitt mål.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL