Bachelor Sverige 2022: Maria Narevik

Bachelor Sverige 2022: Maria Narevik

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 15 september 2022 kl. 12:06 | Publicerad 14 september 2022 kl. 19:24

Kommunikatören från Kungsbacka

En av deltagarna i Bachelor Sverige 2022, som är ute efter att se om det kommer att slå några gnistor med deltagarna, är Maria Narevik. Här är allt vi vet om henne...

Maria Narevik, 30-åringen från Kungsbacka, strax söder om Göteborg, är en av deltagarna som medverkar i Bachelor Sverige 2022. Maria har sökt till programmet med nyfikenhet på årets både ungkarlar, Sia Hatami, 34 år, och Christoffer Levi, 32 år.

Detta vet vi om Maria Narevik i Bachelor Sverige 2022

Bachelor Sverige 2022: Maria Narevik
Maria Narevik. Foto: TV4 / C More.

Ålder: 30 år
Sysselsättning: Kommunikatör

Maria Narevik är 30 år gammal och kommer från Kungsbacka, som är beläget några mil söder om Göteborg. När Maria inte medverkar i Bachelor Sverige arbetar hon som kommunikatör, och det återstår att se om hennes kommunikationskunskaper kommer att hjälpa henne förmedla sina känslor till årets två bachelors. Maria har nämligen sökt till programmet med ett intresse av både Sia Hatami och Christoffer Levi.

– Båda verkar ju vara fantastiska och någonstans vill jag ge båda chansen att lära känna mig, säger Maria Narevik till TV4.

Hennes drömdejt under programmet hade varit att få åka jetski med någon av killarna. Det är något hon beskriver att hon velat göra och hon hoppas att hon får chansen under programmets gång.

Marias målsättning med att vara med i Bachelor Sverige är att äventyret ska leda till kärlek, så att hon ska kunna återvända hem med någon av killarna och börja skapa minnen tillsammans med honom.

När Maria ska avslöja vad hon anser vara en deal-breaker behöver hon inte tänka särskilt länge:

– När man smaskar när man äter. Det funkar inte, då är det så där, "nej, nej, nej", säger Maria.

Ett av de mer minnesvärda stunderna under de tidigare avsnitten av årets säsong är när hon fick chansen att gå på en romantisk dejt tillsammans med Christoffer. Romantiken uteblev dock när duon ständigt stördes av skrikande påfåglar i närheten av dem.

Bättre blev det inte när Christoffer bjöd in en violinist för att späda på romantiken och kvaliteten på framträdandet visade sig vara rejält undermåligt. Även om mycket av romantiken uteblev så lockade det åtminstone till en hel del skratt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL