Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bachelor Sverige 2022: Simone Mbatha

Bachelor Sverige 2022: Simone Mbatha

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 september 2022

Mångsysslaren från Malmö

Bachelor Sverige 2022 är här med ett gäng deltagare som är på jakt efter kärlek, och en av dem är Simone Mbatha. Här är allt vi vet om den uppmärksammade deltagaren.

Den nya säsongen av Bachelor Sverige 2022 är här, och som vanligt bjuds det på starka känslor, drama mellan deltagarna och en hel del oväntade vändningar.

Årets säsong av Bachelor är inspelad i Grekland och i centrum står ungkarlarna Sia Hatami, 34 år från Stockholm, och Christoffer Levi, 32 år från Helsingborg. Bland deltagarna som ska försöka vinna deras hjärta hittar vi 22 stycken kvinnor vid starten av programmet (fler deltagare kommer att tillkomma under säsongen). En av dessa är Simone Mbatha.

Detta vet vi om Simone Mbatha i Bachelor Sverige 2022

Bachelor Sverige 2022: Simone Mbatha
Simone Mbatha i Bachelor Sverige 2022. Foto: TV4.

Ålder: 34 år
Sysselsättning: Mångsysslare

En av deltagarna som lyckats dra blickarna till sig – både från killarna och tv-publiken – redan i inledningen av programmet är 34-åriga Simone Mbatha från Malmö. Ett av de mer minnesvärda ögonblicken från premiäravsnittet var nämligen när Simone avslöjade att hon och Sia redan känner varandra. De både träffades på en efterfest för några år sedan och Simone berättar för Christoffer att hon och Sia haft sporadisk kontakt sedan dess.

Vad som gör det hela ännu mer intressant är att det är Christoffer snarare än Sia som inledningsvis verkar mest intresserad av Simone. Har vi möjligtvis ett triangeldrama att vänta mellan trion genom säsongen?

– Jag hoppas att det här äventyret ska leda till nya upptäckter inom mig själv [och] förhoppningsvis kärlek, men jag har inte för höga förväntningar, säger Simone till  TV4 om vad hon väntar sig under säsongen.

Under säsongen hoppas hon dessutom på att Sia ska ta med henne på en dejt där de hoppar fallskärm, så att de får uppleva någonting unikt tillsammans och få ett minne för livet.

Simone listar också några "deal-breakers" hos potentiella kärleksintressen och nämner rasister, sexister, killar som är otrygga i sig själva, för lata killar och killar som inte uppmuntrar henne.

– Det finns oändligt många saker som kan vara en deal-breaker, avslutar Simone.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL