Bachelor Sverige 2022: Filippa Kronholm

Bachelor Sverige 2022: Filippa Kronholm

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 30 september 2022 kl. 09:40 | Publicerad 21 september 2022 kl. 17:17

Säljaren från Stockholm

Filippa Kronholm är en av deltagarna i Bachelor Sverige 2022 – här är allt vi vet om hennes medverkan och förväntningar på programmet.

En av deltagarna som letat sig ner till Bachelor Sverige 2022 i Grekland, för att se om det är där kärleken väntar hos Sia Hatami eller Christoffer Levi, är Filippa Kronholm. Filippa var inte nödvändigtvis den av deltagarna som först drog åt sig allra mest uppmärksamhet, men med tiden har hon tagit allt mer plats och hamnar ständigt i händelsernas centrum, både i Bachelor Sverige och i sidoprogrammet Tjejerna avslöjar allt.

Mer läsning:

Detta vet vi om Filippa Kronholm i Bachelor Sverige 2022

Filippa Kronholm i Bachelor Sverige 2022
Filippa Kronholm i Bachelor Sverige 2022. Foto: TV4.

Ålder: 26 år
Sysselsättning: Säljare

Filippa Kronholm är 26 år och kommer från Stockholm. Där hon jobbar som säljare och på hemtjänsten. Hon har sökt till Bachelor Sverige med ögonen på både Sia och Christoffer, men erkänner också att hon inledningsvis är mest nyfiken på Christoffer. Det menar hon beror på att han verkar rolig och utstrålar spontanitet.

En drömdejt med Christoffer kan hon se framför sig in i minsta detalj:

– Jag hoppas att Christoffer tar med mig på en dejt där vi sitter på en lyxig, stor båt ute på havet och äter chark, dricker bubbel och lär känna varandra på djupet, säger hon till TV4.

Filippa håller inte igen med sina förväntningar inför programmet. Med sin medverkan säger hon sig hoppas på att hitta mannen i sitt liv och pappan till sina barn, så att hon slipper dejta hemma i "tråkiga Sverige".

När Filippa ska lista vad som är deal-breakers för henne har hon saken klar för sig – bordsskick och ambition är viktigt.

– En deal-breaker för mig är om han smaskar för mycket, är omotiverad och en latmask. Det funkar inte för mig, säger hon.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL