Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Filippa Kronholm om hatet och utanförskapet i Bachelor Sverige 2022

Filippa Kronholm om hatet och utanförskapet i Bachelor Sverige 2022

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2022

Filippa i tårar under Bachelor-inspelningen

Det blir känslosamt i det senaste avsnittet av "Tjejerna avslöjar allt", programmet där Bachelor Sverige 2022-deltagarna delar med sig av sina unika perspektiv från inspelningen. Denna gången är det Filippa Kronholm som står i händelsernas centrum.

Filippa Kronholm är en av deltagarna i Bachelor Sverige 2022 och i programmet har hon synts knyta an till Alicia Ärleskog och Alexandra Eklund, som hon också har delat rum med. Under programmets gång har det dock knakat i fogarna på vänskapen mellan trion – något som bubblar till ytan under Tjejerna avslöjar allt.

Filippa Kronholm om hatet och utanförskapet i Bachelor Sverige 2022

Filippa Kronholm om hatet och utanförskapet i Bachelor Sverige 2022
Filippa Kronholm i "Tjejerna avslöjar allt" avsnitt 8. Foto: TV4 / C More.

I avsnittet av Tjejerna avslöjar allt från den 29 september kommer det fram att Filippa Kronholm har upplevt en stark känsla av utanförskap och till och med hat från de två vännerna Alicia Ärleskog och, framför allt, Alexandra Eklund. I programmet får vi se och höra utdrag från Bachelor Sverige-inspelningen där Filippa i tårar anförtror sig till andra om hur utstött hon börjat känna sig av Alexandra och Alicia.

– Det är skitjobbigt för jag känner att jag inte får hänga med dem och de svarar inte om jag säger någonting, berättar Filippa i ett klipp från programmet.

Alexandra säger sig vara medveten om att Filippa kände sig utanför, men blir förvånad över till vilken grad det påverkade Filippa. Men hon känner inte igen sig helt i allt som Filippa påstår i programmet.

– Det kanske har överanalyserats lite, säger Alexandra om Filippas känslor och att hon inte känt sig välkommen i hennes och Alicias närvaro.

Samtidigt är det i första hand Alexandra som Filippa pekar ut som källan till utanförskapet. Hon säger till och med att hon är rädd för Alexandra och att hon inte vågar konfrontera henne.

– Jag vågar inte gå och lägga mig där, där Alicia och Alexandra sover. Jag känner mig rädd för henne för jag skulle aldrig våga sätta mig emot henne, avslöjar Filippa i en ljudinspelning.

Anledningen till att Filippa till synes vänts ryggen av de två andra deltagarna spekulerar hon själv i beror på att hon är intresserad av både Sia Hatami och Christoffer Levi, medan Alexandra och Alicia är intresserade för varsin av årets bachelors.

Om trion lyckas reparera relationen till varandra återstår att se.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL