Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bachelor Sverige 2022: Nina Golkar

Bachelor Sverige 2022: Nina Golkar

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 september 2022

Stockholmsstudenten Nina Golkar

Nina Golkar drar åt sig allt mer uppmärksamhet i Bachelor Sverige 2022, men vad vet vi om deltagaren egentligen? Filmtopp har sammanställt vad som presenterats i och inför programmet.

En av deltagarna som vi fått se inta Bachelor Sverige 2022 är Nina Golkar, som har tagit sig till det grekiska paradiset, där årets två ungkarlar, 34-årige Sia Hatami och 32-årige Christoffer Levi, välkomnat dem. Som vanligt bubblar programmet av känslor och en av karaktärerna som lyckats göra ett stort avtryck är Nina.

Detta vet vi om Nina Golkar i Bachelor Sverige 2022

Nina Golkar i Bachelor Sverige 2022
Nina Golkar i Bachelor Sverige 2022. Foto: TV4.

Ålder: 31 år
Sysselsättning: Studerande

Energiknippet Nina Golkar, 31 år från Stockholm, har sökt till Bachelor Sverige med siktet på att vinna Sias hjärta och säger att hon är "supernyfiken" på hur det kommer att gå. Hon studerar med målet att bli event manager och utöver det lever hon ett aktivt liv med dans, träning och resor.

– Jag dansar två gånger i veckan, jag gymmar tre gånger i veckan och reser en gång i månaden, säger Nina mer exakt till TV4.

En drömdejt för Nina skulle vara en mysig dejt med Sia med utrymme för både romantik och att lära känna varandra ordentligt. Sia och Nina har också börjat lära känna varandra på djupet under programmet. Under en av de mer minnesvärda stunderna mellan dem delade Sia med sig av sitt förflutna och berättade både om sin familjs flykt från Iran och att han mobbades under skoltiden.

Under säsongens gång har en viss rivalitet utvecklats mellan Nina och Isa Jallow, som gjorde entré en bit in i programmet och har tagit Sia med storm.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL