Sandra Cucaranos cancer under Robinson 2022

Sandra Cucarano ute ur Robinson 2022: "Inte ett dugg besviken"

  • C More
Filmtopp
14 december 2022 kl. 19:12

Deltagaren positiv efter uttåget

Nästa person att falla i Finalveckan blev Sandra Cucarano som nu är ute ur Robinson 2022 höst. Resan hem till Sverige väntar, men hon är inte ett dugg besviken.

Inför kvällens avsnitt kvarstod sex deltagare. Nu är de bara fem eftersom att Sandra Cucarano är ute ur Robinson 2022 höst. Men det var ingen allt för bitter förlust när hon väl kom sist i en pusseltävling.

Sandra Cucarano ute ur Robinson 2022: "Inte ett dugg besviken"
Sandra Cucarano i "Robinson" 2022 höst. Foto: TV4 / C More.

Sandra känner sig inte besviken efter att åka ut ur Robinson

Finalveckan fortsätter att skörda sina offer. Senast fick vi se Isabella Resmark lämna ön efter att ha förlorat en uthållighetstävling. Nästa man på tur blev ingen mindre än Sandra Cucarano, som tillsammans med just Isabella varit den mest energiska och positiva deltagaren på ön.

Det stod mellan Sandra och Alexander Strandberg när någon skulle få lämna Robinson i en intensiv pusseltävling. Det blev till slut Sandra, som flera gånger gjorde det klart för tittarna att hon hatar pussel. Hur som helst tog hon förlusten med positivitet: 

– Om det är någonting som ska slå mig så är det ett pussel. Och den här gången var det inte min lillasyster på två år i alla fall. blev slagen av en äldre person än en tvååring den här gången i alla fall, sade Sandra till tittarna.

Hon fortsatte:

– För att vara en sån tävlingsmänniska och så envis och beslutsam, så är jag förvånad över att jag inte är ett dugg besviken på mig själv. Det är ödet att det är min tur att dra i dag.

Avslutningsvis gav hon ytterligare några positiva ord om sig själv och sin insats i tävlingen som varit lång och hård.

– Jag är en vinnare, med eller utan statyett.

Nu kvarstår följande fem deltagare i Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg, Martin Larsson, Helen Lindborg och Kristofer Nystedt. Du följer deras resa i Robinson på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL