Bruce Willis stänger debatten: "Die Hard är ingen julfilm"

Ny hjärtskärande uppdatering om Bruce Willis: ”Kan inte prata ordentligt”

Emil Oscar Rasmussen
13 oktober 2023 kl. 12:40

Vännen delar med som om Willis hälsostatus

Bruce Willis hälsokamp fortsätter. Senaste hälsouppdateringen kommer från vännen Glenn Gordon Caron, som menar att Willis "inte kan prata helt ordentligt".

Nyheten i korthet:

  • Bruce Willis hälsotillstånd fortsätter att försämras efter demensdiagnosen
  • Vännen och "Par i brott"-skaparen Glenn Gordon Caron uppdaterar oss om Bruce Willis tillstånd
  • Vidare länkar till fler artiklar om Bruce Willis hälsa

Bruce Willis hälsokamp de senaste åren är väldokumenterad. Filmtopp har tidigare rapporterat om att Willis under våren 2022 drabbades av afasi och att han senare fick den mer specifika diagnosen frontallobsdemens, vilket blev känt tidigare i år. Sedan dess har uppdateringarna om Willis sjukdomstillstånd duggat relativt tätt tack vare frun Emma Heming Willis och andra i stjärnans närhet.

Så sent som i slutet av september berättade Heming Willis för Today att det är svårt att veta exakt hur medveten Bruce Willis är. Tidigare denna veckan kom nästa hjärtskärande uppdatering om Willis hälsa, denna gången från vännen och manusförfattaren Glenn Gordon Caron.

Ny hjärtskärande uppdatering om Bruce Willis: ”Kan inte prata ordentligt”
Foto: Buena Vista International.

Ny hjärtskärande uppdatering om Bruce Willis: ”Kan inte prata ordentligt”

Glenn Gordon Caron är skaparen bakom Par i brott ("Moonlighting" på engelska) – 80-talsserien med Bruce Willis och Cybill Shepherd i huvudrollerna. En serie som också blev Willis stora genombrott.

Par i brott sändes mellan 1985–1989 och sedan dess har Caron och Willis varit nära vänner. I en intervju med New York Post berättar Caron att han försöker besöka Bruce Willis regelbundet.

– Jag har ansträngt mig noga för att förbli en del av hans liv. Han är en extraordinär person, säger Caron. Det som gör [hans sjukdom] så svår att förstå är [att] om du någonsin spenderat tid med Bruce Willis, så finns det ingen som hade lika mycket livsglädje som honom. Han älskade livet och ... uppskattade att bara vakna upp varje morgon och försöka leva livet till fullo.

Glenn Gordon Caron tror att Bruce Willis fortfarande känner igen honom under besöken och betonar att Bruce fortfarande är sig själv, trots en hjärtskärande uppdatering om att han har svårt att kommunicera.

– Han kan inte prata riktigt ordentligt. Han brukade läsa ohämmat mycket, det ville han inte att någon skulle veta, [men] han läser inte längre. Alla de språkfärdigheterna har gått förlorade för honom, och ändå är han fortfarande Bruce.

Mer om Bruce Willis hälsa:

I USA har "Par i brott" för första gången blivit tillgänglig att streama, via Hulu – något som Caron menar att Willis uppskattar, då han hann uppmärksamma filmstjärnan om det redan innan hans hälsotillstånd försämrades.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL