Bruce Willis i paradrollen som John McClane i Die Hard hämningslöst. Foto: Buena Vista International

Dotterns uppdatering om Bruce Willis sjukdom: ”Det går så bra för honom”

Axel Diedrichs
05 maj 2024 kl. 11:05

Rumer Willis med glädjande besked

Bruce Willis dotter Rumer Willis har gett omvärlden en uppdatering om hur hennes pappa mår efter beskedet om hans demenssjukdom.

Förra året gick Bruce Willis familj ut med nyheten om att filmstjärnan fått frontallobsdemens, och dessförinnan blev det känt att han hade drabbats av afasi, som gjort att han inte längre kunnat fortsätta jobba på grund av bland annat talsvårigheter. Som vi förstår det finns det ingen väg tillbaka för honom som skådespelare, men hans privata mående verkar bättre än vad många kanske föreställer sig. Dottern Rumer Willis meddelar att "det går så bra för honom" och att han är "underbar".

Dottern med uppmuntrande besök hos Bruce Willis

Har man gjort filmer som Pulp Fiction, Sjätte sinnet och de älskade Die Har-filmerna, så har man onekligen förtjänat folkets kärlek. Sedan beskedet om den kraftigt försvårade hälsan har människor världen visat sitt stöd för Bruce Willis och hoppats på hans välmående.

Nu berättar den 35-åriga dottern Rumer Willis för tidningen Extra att hennes pappa trots omständigheterna verkar må bra. 

Det går så bra för honom. Jag åkte och besökte honom i dag. Det var så fint att se honom med min dotter, att bara få visa vår kärlek till honom, säger hon och fortsätter: 

– Jag tror att om det finns någon som helst möjlighet att våra erfarenheter skänker någon form av hopp, eller tröst till någon annan som går genom något liknande, så betyder det allt för mig.

Låt oss glädjas över statusuppdateringen och önska Bruce Willis en fortsatt fin tid framöver.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL