Borat 2 stäms för "falsk intervju"

Borat-stjärnan Sacha Baron Cohen som superskurk i Ironheart?

24 oktober 2022 kl. 08:10

Komikerns uppges ha landat sin nästa stora roll

Ryktet sprider sig om att Sacha Baron Cohen, mest känd för "Borat", kommer att spela skurk i den kommande serien Ironheart. Skådespelaren har nämligen synts till på Marvels inspelningsstudio i England.

Efter rapporter från Deadline och rykten som tar fäste på sociala medier verkar det högst troligt att Sacha Baron Cohen får en viktig roll i Marvel och Disneys kommande serie Ironheart. Då i rollen som skurken Mephisto.

Anledningen bakom dessa rykten är att skådespelaren synts till på Marvels filmplats Pinewood Studios i England. Men än så länge har varken Baron Cohen eller studiorna verifierat om ryktet stämmer eller inte.

TV-serien Ironheart regisseras av Chinaka Hodge och kommer att ha sin premiär under 2023. Seriens första säsong består av sex avsnitt. I den får vi bland annat se skådespelare som Dominique Thorne, Manny Montana, Alden Ehrenreich, Anthony Ramos, Lyric Ross och Zoe Terakes.

Ironheart handlar om en genialisk uppfinnare vid namn Riri Williams som skapat den mest avancerade skyddsdräkten sedan Tony Starks högteknologiska Iron Man-dräkt.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL