Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Den amerikanska versionen av En man som heter Ove försenas

Den amerikanska versionen av En man som heter Ove försenas

Kristian Andersson | Nyhet
19 oktober 2022
Kristian Andersson | Nyhet
19 oktober 2022

"A Man Called Otto" släpps senare än tänkt

Många ser fram emot att få se den amerikanska versionen på "En man som heter Ove" är på väg med Tom Hanks i huvudrollen. Nu verkar det som att vi får vänta längre än väntat.

I den svenska versionen från 2015 spelade Rolf Lassgård den oförglömliga rollen som Ove, och i den kommande amerikanska versionen kommer ingen mindre än Tom Hanks spela karaktären. Disneys kommande film, som på engelska går under titeln A Man Called Otto, skulle haft premiär redan i år men nu är datumet flyttat till början på nästa, rapporterar THR.

Det var först tänkt att filmen skulle haft premiär i mitten av december, men sett till att 20th Century Fox mycket efterlängtade Avatar 2 kommer ut i samma veva har bolaget nu bestämt sig för att flytta på datumet för att filmerna inte ska konkurrera med varandra så tätt inpå. A Man Called Otto skjuts fram till den 13 januari 2023

THR berättar också att filmen kommer visas på ett fåtal biografer i New York innan premiären för att testa den på en betalande publik. 

A Man Called Otto är regisserad av Marc Forster utefter Fredrik Backmans bokförlaga och David Magees manus. I filmen får vi se skådespelare som Tom Hanks, Rachel Keller, Manuel Gracia-Rulfo, Cameron Briton, Kailey Hyman och Lavel Schley för att nämna några.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL