Den amerikanska versionen av En man som heter Ove försenas

Den amerikanska versionen av En man som heter Ove försenas

19 oktober 2022 kl. 07:10

"A Man Called Otto" släpps senare än tänkt

Många ser fram emot att få se den amerikanska versionen på "En man som heter Ove" är på väg med Tom Hanks i huvudrollen. Nu verkar det som att vi får vänta längre än väntat.

I den svenska versionen från 2015 spelade Rolf Lassgård den oförglömliga rollen som Ove, och i den kommande amerikanska versionen kommer ingen mindre än Tom Hanks spela karaktären. Disneys kommande film, som på engelska går under titeln A Man Called Otto, skulle haft premiär redan i år men nu är datumet flyttat till början på nästa, rapporterar THR.

Det var först tänkt att filmen skulle haft premiär i mitten av december, men sett till att 20th Century Fox mycket efterlängtade Avatar 2 kommer ut i samma veva har bolaget nu bestämt sig för att flytta på datumet för att filmerna inte ska konkurrera med varandra så tätt inpå. A Man Called Otto skjuts fram till den 13 januari 2023

THR berättar också att filmen kommer visas på ett fåtal biografer i New York innan premiären för att testa den på en betalande publik. 

A Man Called Otto är regisserad av Marc Forster utefter Fredrik Backmans bokförlaga och David Magees manus. I filmen får vi se skådespelare som Tom Hanks, Rachel Keller, Manuel Gracia-Rulfo, Cameron Briton, Kailey Hyman och Lavel Schley för att nämna några.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL