Det smäller tungt i första trailern till Creed 3

Det smäller tungt i första trailern till Creed 3

19 oktober 2022 kl. 07:10

Förhandsvisningen äntligen här

Nu kan vi dela med oss av en trailer till "Creed 3", den första filmen i Rocky-universumet som inte har ombord Sylvester Stallone.

I går kunde vi bekräfta premiärdatumet till Creed 3, den 3 mars 2023. Vi fick då veta att MGM planerat att släppa en trailer inom kort, och nu är den äntligen här!

Den kommande filmen är regisserad av filmens huvudstjärna Michael B. Jordan som spelar Adonis Creed. Bland andra skådespelare vi får se i filmen finns Tessa Thompson som Adonis flickvän Bianca och Jonathan Majors som filmens stora antagonist Anderson Dame. 

När Creed 3 tar vid har Adonis blomstrat i sin karriär och familjeliv. Men när en barndomsvän och ett före detta boxningsunderbarn återuppstår är duellen mellan två tidigare vänner mer än bara en fight i ringen. 

Innan du kastar dig över trailern, spana in två posters på rivalerna i filmen, Adonis Creed och Anderson Dame:

Det smäller tungt i första trailern till Creed 3

 

Det smäller tungt i första trailern till Creed 3

Värt att tillägga är att han inte bara kommer spela Adonis Creeds rival i Creed 3 utan Jonathan Majors kommer även ha en huvudroll som antagonisten Kang i nästa Avengers-film The Kang Dynasty. Men innan vi får se honom i Marvels kommande storfilm får vi se det smälla ordentligt i ringen mellan honom och Jordan. 

Spana in första trailern till Creed 3 här nedan:

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL