Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022: Filip Eliasson

Uppdaterad 09 maj 2022 kl. 10:17 | Publicerad 08 maj 2022 kl. 16:10

Lär känna skogsbonden Filip

Skogsbonden Filip Eliasson är en av bönderna i "Bonde söker fru" 2022. Tidigare har han varit lite för feg för att söka kärleken – men nu ger han det sitt allt!

Det har blivit dags för Bonde söker fru 2022 där nya singelbönder som längtar efter kärleken får en chans att hitta den rätta! I det första avsnittet för säsongen introduceras årets bönder och de får berätta om sig själva och vem de söker. Snart kommer tittarna dessutom att få se när de sökande flyttar in hos bönderna. 

Om allt går rätt till får vi förhoppningsvis se kärleken blomstra igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? Bara i förra säsongen fick vi följa en intensiv romans mellan bonden Daniel och Klara och en sprudlande kärlek mellan bonden Backis och Evelina. I årets säsong söker skogsbonden Filip Eliasson efter kärleken.

Bonde söker fru 2022: Filip Eliasson

Bonde söker fru 2022: Filip Eliasson
Filip Eliasson i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4

Ålder: 29
Yrke: Skogsbonde
Ort: Lammhult
Kuriosa: Pandemin satte stop för Filips medverkan i Iron Man, men han har gjort en svensk superklassiker.

"Någonstans där ute finns hon ju." 

I småländska Lammhult bor Filip Eliasson, den ödmjuka skogsbonden som älskar sina hundar och att vara ute i naturen. Filip brinner för jakt, dans och Crossfit - han är till och med utbildad dansinstruktör och dansar allt från bachata till foxtrot och west Coast swing! Det som har satt käppar i hjulet för Filip är att han har varit lite för feg och inte vågat, men nu tar han chansen och söker någon som är glad, framåt, positiv, nyfiken, social, spontan – och inte allt för rädd för att skita ner sig och ta i! 

Det första avsnittet av "Bonde söker fru" 2022 går att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL